Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Peukkulassa sukelletaan elävään satuun

Seikkailupuisto Peukkula

Peukkulassa sukelletaan elävään satuun

Tiedote.
Julkaistu: 09.07.2014 klo 10:14
Julkaisija: Seikkailupuisto Peukkula

Jyväskylässä sijaitseva lasten seikkailupuisto Peukkula on satumaailma, jonka tarinaan pääsee astumaan mukaan. Satukylän asukkaat Noita Nokkonen, Merirosvo Arpinaama, Prinsessa Vivian, Kekko Keksijä, Linnan Tonttu, Natro ja Putro Peikko sekä vihreät ja karvaiset tommeltotit Pinni ja Peukkis johdattavat lapset ja aikuiset yhteiseen satuun, joka muovautuu joka päivä omanlaisekseen.

Seikkailujen runkona toimii päiväohjelma, joka koostuu mm. merirosvon aarrejahdista, peikkokoulusta, prinsessan musiikkileikkihetkestä, rokkikonsertista ja Satukylän asukkaiden esittämästä Hannu ja Kerttu -näytelmästä. Päiväohjelman lomassa satuhahmot elävät seikkailuntäyteistä arkeaan ja kutsuvat vierailijat osaksi sitä.

Satukylässä voi vierailla satuhahmojen kodeissa. Noita Nokkonen asustaa karmaisevassa ja hämähäkkejä kuhisevassa Mörskässä, kun taas Prinsessa Vivianin vaaleanpunainen koti kutsuu suloisiin prinsessaleikkeihin. Arpinaaman Amanda-laivan kannella merirosvot voivat tähystää merten taa, ja Peukkulan Linnan tornista näkee koko satumaailman.

Lastenkulttuurin ja taidekasvatuksen näkökulmasta Peukkula tarjoaa lapselle ja koko perheelle kokonaisvaltaisen sadun ja leikin kokemuksen, jossa voi heittäytyä mielikuvituksen vietäväksi. Satumaailmassa leikitellään tuttujen satujen aineksilla ja rakennetaan uutta tarinaa joka päivä. Satuhahmot kannustavat lapsia kokeilemaan eri taiteenlajeja luovasti ja ennakkoluulottomasti ja tutustuttavat heitä myös monen aikuisen lapsuudesta tuttuihin pihapeleihin ja leikkeihin. Vierailija voi osallistua ohjelmanumeroihin ja satumaailman tapahtumien rakentamiseen aktiivisesti tai nauttia elämyksestä ja ympäristöstä omaan tahtiinsa. Peukkulan iloisessa ja luovassa ilmapiirissä jokainen otetaan huomioon.

Satukokemuksen lisäksi Peukkulan Sisäleikkipuisto ja Temppulaakso tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen yhdessäoloon. Alueelta löytyy mm. trampoliineja, seikkailurata, pomppulinnoja ja elokuvateatteri. Ravintola Eväsherkussa ja kahviloissa voi istahtaa ja rauhoittua leikkien ja seikkailujen välillä.

Peukkula sijaitsee aivan Jyväskylän asuntomessualueen kupeessa. Asuntomessuille ja Peukkulaan on tarjolla myös yhteislippuja. Peukkula on auki joka päivä klo 10.00–20.00, ja Satukylä ohjelmineen on avoinna 9.8. asti klo 10.30–16.30. Liput ovat voimassa kaksi perättäistä päivää. Satukylän kesäkauden päätyttyä Sisäleikkipuistossa voi vierailla ympäri vuoden. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.peukkula.fiPeukkulan rokkikonsertti

Liitetiedostot

Peukkula on Jyväskylässä sijaitseva satumaailma ja seikkailupuisto koko perheelle. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs