Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Petri Tuominen Karateliiton uudeksi puheenjohtajaksi

Suomen Karateliitto Ry

Petri Tuominen Karateliiton uudeksi puheenjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 13.12.2014 klo 19:47
Julkaisija: Suomen Karateliitto Ry

 

Vantaalainen Petri Tuominen, 46 v, valittiin Suomen Karateliiton uudeksi puheenjohtajaksi 13.12 pidetyssä syysliittokokouksessa.

Tuominen seuraa puheenjohtajatehtävistä luopuva Kari Koskinen, joka kahden 3-vuotistoimikauden jälkeen ei liiton sääntöjen mukaan enää voinut asettua ehdolle.

Petri Tuomisen runsaat 30 vuotta kestäneeseen karateuraan sisältyy menestystä kilpatatameilla useiden SM-tittelien edestä. Nykyään hän toimii aktiivisena valmentajana sekä Karateliiton valmennuksen että oman seuransa, Rajakylän Karateseuran, parissa.

Tuominen on toiminut 6 vuotta Suomen Karateliiton hallituksessa, viimeiset kolme vuotta hän on ollut Karateliiton 1. varapuheenjohtaja, työvaliokunnan puheenjohtaja, valmennustyöryhmän puheenjohtaja sekä maajoukkuevalmentajana.

Petri Tuominen toivoo että liiton hallitus näkyisi enemmän kentällä ja että koko toiminta olisi lähempänä seuroja, ja haluaa kehittää yhteistyötä koko karateväen kanssa. Myös yhteistyö ja yhteistoiminnan muotoja muiden kamppailulajiliittojen kanssa on Tuomisen mielestä löydettävä.

Tuomisen valinta puheenjohtajaksi, jätti 1. varapuheenjohtajan pestistä yhden vuoden toimikauden vapaaksi. Siihen valittiin hallituksesta erovuorossa ollut Niko Koivula, Helsingistä.

Uusiksi jäseniksi Karateliiton hallitukseen nousivat Pekka Karenmaa, Turusta sekä Tommi Lehtimäki, Nurmijärveltä. Molemmat ovat toimineet aktiivisesti karaten parissa pitkään, paitsi omien seurojensa puheenjohtajina, myös Karateliiton toiminnassa.

Lisätietoa:

Seppo Yrtti
Toiminnanjohtaja
Puh. 0104208500
gsm 0400-237887
info@karateliitto.fi
seppo.yrtti@karateliitto.fi

Liitetiedostot

Suomen karateliitto edustaa suomalaisia karateseuroja yli tyylisuuntarajojen. Liitossa on tällä hetkellä yli sata jäsenseuraa.

Karateliiton tarkoitus on "edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa."

Suomen karateliitto edustaa suomalaista karatea maailmanlaajuisissa karaten katto-organisaatioissa kuten Maailman karateliitto (WKF) ja Euroopan karateliitto (EKF).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs