Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Perinteinen uudenvuoden vastaanottotilaisuus Lappeenrannan satamatorilla

Lappeenrannan kaupunki

Perinteinen uudenvuoden vastaanottotilaisuus Lappeenrannan satamatorilla

Tiedote.
Julkaistu: 22.12.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki järjestää perinteisen uudenvuoden vastaanottotilaisuuden satamatorilla uudenvuoden aattona, torstaina 31.12.2015. Lapsiperheet kokoontuvat satamatorille jo klo 19 seuraamaan ohjelmaa ja lasten ilotulitusta. Tilaisuus jatkuu vuodenvaihteen lähestyessä klo 23.45 alkaen. 

Yleisön toivotaan seuraavan ohjelmaa satamatorialueella. Ilotulitusraketit ammutaan Halkosaaresta.  Turvallisuussyistä Kaupunginlahdella ja Halkosaaressa ei saa oleskella tilaisuuksien aikana. Korvatulppia voi hakea esiintymislavan vieressä olevasta laatikosta tai noutaa tuloporteilta, päivystäviltä järjestyksenvalvojilta. 

Ohjelma 19 alkaen                             

Musiikkia                    

Seurakunnan tervehdys, kirkkoherra Hannu Haikonen         

Musiikkia                         

Tuliryhmä Petrolin tulishow

Musiikkia

Uudenvuodenpuhe, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heikki Järvenpää

Lasten ilotulitus

Musiikkia 

20.00 – 23.45 Tauko 

Ohjelma 23.45 alkaen  

Musiikkia

Kirkonkellojen klo 24 lyönnit

Ilotulitus

Musiikkia 

Uudenvuoden vastaanottotilaisuuksiin ei saa tuoda omia ilotulitteita. Ilotulitteita ei saa käyttää Lappeenrannan kaupungin keskusta-alueella, Linnoituksessa eikä Kaupunginlahden alueella eikä suunnata näitä alueita kohti 31.12.2015 klo 18–1.1.2016 klo 2. 

Pysäköintitilaa löytyy keskikaupungilta, Linnoitusniemen kärjestä ja Kaupunginlahden rannalla, tullirakennuksen takana olevalta pysäköintialueelta. Keskikaupungilla tai kaupungin tuntumassa asuvien toivotaan saapuvan satamatorin tilaisuuksiin jalkaisin. 

Satamatorille ei saa pysäköidä 31.12.2015 klo 7–1.1.2016 klo 1. Kipparinkadulle sekä osalle Torikatua ja osalle Satamatietä ei saa pysäköidä 31.12.2015 klo 17–1.1.2016 klo 1. 

Turvallisuussyistä liikennettä rajoitetaan satamatorin lähialueilla uudenvuoden aattona klo 22 alkaen seuraavasti: Ajoneuvoliikenne Torikadulta ja Ainonkadulta Kipparikadulle on kielletty.

Satamatien ja Kristiinankadun risteyksestä voi ajaa vain Linnoituksen kärjessä ja Kaupunginlahden rannalla oleville paikoitusalueille. 

Tapahtumapaikka ja liikennejärjestelyt on kuvattu oheisessa liitteessä. 

LISÄTIETOJA 

Kansliasihteeri Marja Anttila, Lappeenrannan kaupunki,
puh. 040 7404 226,  marja.anttila@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs