Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Pelastakaa Lapset ry:n hyväksi toteutettavien Eväitä Elämälle -pullonpalautusarpajaisten päävoitto osui Vaasaan

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry:n hyväksi toteutettavien Eväitä Elämälle -pullonpalautusarpajaisten päävoitto osui Vaasaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2016 klo 09:06
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Vaasan keskustan Lidlissä pulloja palauttanut perheenisä voitti 100 000 euron edestä lahjakortteja Lidlin myymälöihin ja K-kauppoihin. Hän osallistui pullonpalautusarpajaisiin, joiden tuotto ohjautuu Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelman kautta lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn Suomessa. Pelastakaa Lapset kannustaa kaikkia osallistumaan pullonpalautusarpajaisiin.

”Totuttuun tapaan palautin pulloja ja osallistuin samalla hyväntekeväisyysarpajaisiin, jonka tuotto menee Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaan”, sanoo monilapsisen perheen isä Vaasasta.

”Lapsiperheen isänä olen mielelläni halunnut ohjata pullonpalautusrahat hyvään tarkoitukseen. Lasten harrastukset ja koulukirjat maksavat. On tärkeää, että kaikilla on tulotasosta riippumatta antaa lapsilleen mahdollisuus kouluttautua ja harrastaa”, hän sanoo. 

K-ruokakaupoissa ja Lidl-myymälöissä voi pulloja palauttamalla osallistua arpajaisiin, joilla kerätään rahaa Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaan. Varoilla tuetaan kotimaassa syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista. Tuki kohdennetaan lapsille ja nuorille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiin on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden haasteiden vuoksi.

Viime vuoden aikana Eväitä Elämälle -ohjelmalla tuettiin 1302 lapsen ja nuoren koulunkäyntiä tai harrastamista. Tukea jakoi yhteensä 58 Pelastakaa Lapset ry:n paikallisyhdistystä kautta maan.

”Toivomme, että suomalaiset innostuvat osallistumaan sankoin joukoin pullonpalautusarpajaisiin. Ottamalla osaksi arkisia kauppareissuja tämän helpon tavan voi samalla auttaa oman alueensa lapsia ja nuoria”, sanoo Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta. 

”Pienistä puroista kasvaa suuri virta. Mitä useampi osallistuu omassa ruokakaupassaan pullonpalautusarpajaisiin, sitä paremmin voimme auttaa syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria”, Markkula-Kivisilta vetoaa. 

Lisätietoja:

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

Lisätietoa Eväitä Elämälle -ohjelmasta: https://www.pelastakaalapset.fi/tyomme-kotimaassa/evaita-elamalle-ohjelma/

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 120 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Tue työtämme: www.pelastakaalapset.fi/lahjoitustavat, Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs