Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Pelastakaa Lapset -joulukeräyksellä autat kotimaan lapsia!

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset -joulukeräyksellä autat kotimaan lapsia!

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2014 klo 08:56
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräyksellä autetaan tänä vuonna kotimaan lapsia ja lapsiperheitä. Yli tuhat lasta odottaa omaa tukiperhettä. Taloudellinen taantuma ja työttömyys tuntuvat lapsiperheiden arjessa. Monelta perheeltä puuttuu myös sukulaisten ja ystävien muodostama tukiverkko. Perheet eivät saa riittävästi konkreettista apua arjessa jaksamiseen. Tukiperheet voivat auttaa ennen kuin tilanteet perheissä kärjistyvät vakaviksi kriiseiksi. Loppiaiseen saakka jatkuva Pelastakaa Lasten joulukeräys on käynnistynyt hyvin ja kiinnostaa suomalaisia.

Tänä jouluna yli tuhat lasta odottaa kotimaassa tukiperhettä elämäänsä. Tukiperheet antavat perheille toivoa ja auttavat vaikeiden aikojen yli. 

Esimerkiksi 30 euron lahjoituksella yksi lapsi voi viettää päivän omassa tukiperheessä.

Lahjoituksen joulukeräykseen voi tehdä helposti verkossa, osoitteessa: www.toivekauppa.fi 

Keräykseen voi osallistua myös:

Soittamalla numeroon 0600 0 3325 (20 e + pvm)

Lähettämällä tekstiviesti LAPSELLE20 numeroon 16499 (viestin hinta 20 e)

Lahjoittamalla keräystilille: FI64 1017 3000 2107 27, kirjoita viestiksi ”tukiperhe”

Osallistumalla Joulujuoksuun: www.joulujuoksu.fi

Pelastakaa Lapset auttaa lapsia ja lapsiperheitä kotimaassa tukihenkilö- ja tukiperhetoiminnalla sekä lomakotitoiminnan avulla. Toiminta on ennalta ehkäisevää lastensuojelutyötä, jolla pyritään tukemaan perheitä, etteivät tilanteet perheissä kärjisty vakaviksi kriiseiksi. Tukihenkilöt toimivat perheissä hyvin monenlaisissa tehtävissä: kuuntelu- ja keskustelukumppanina, apuna lasten hoidossa ja kasvatuksessa, perheen tai perheenjäsenen harrastuskaverina, ohjaajana, neuvojana ja opastajana.

Pelastakaa Lapset ry:n tukiperheet ovat tavallisia vapaaehtoisia perheitä, joilla on tarjota aikaa, tilaa ja tukea lapselle yhtenä tai kahtena viikonloppuna kuukaudessa. Tukiperheissämme käy vuosittain noin tuhat lasta.

”Yritykset ja yksityislahjoittajat ovat lähteneet hienosti mukaan joulukeräykseen auttamaan kotimaan lapsia. Tähän mennessä joulukeräykseen on kertynyt jo yli 250 000 euroa. Keräys jatkuu loppiaiseen saakka”, kertoo Marika Salonen Pelastakaa Lapset ry:stä.

Lisätietoja:

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi 

Marika Salonen, yhteyspäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 050 448 8324, marika.salonen@pelastakaalapset.fi

Keräyslupa 2020/2013/2544

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs