Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Pedro Oy:lle merkittävä laivakalustetilaus Japaniin

Pedro Oy

Pedro Oy:lle merkittävä laivakalustetilaus Japaniin

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2015 klo 09:15
Julkaisija: Pedro Oy

PEDRO OY on saanut merkittävän kalustetilauksen Japaniin Mitsubishin telakalle. Laajan kokonaisuuden toteuttaa Merima Oy, joka toimittaa yli 8000 m2 alueelle sisustuselementtejä AIDA-varustamon uuteen risteilijään. Pedro toimittaa kokonaisuuteen vaativia verhoiltuja kiinteitä kalusteita teatteriin ja muihin julkitiloihin. Ensimmäiset mallikalusteet on tehty vuosi sitten ja nyt tullut tilaus toimitetaan kevään aikana. Risteilyalus on suunniteltu 3 330 matkustajalle ja se valmistuu syksyllä 2015. 

Hyvää yhteistyötä ja korkeaa laatua

Suomalaisten meriteollisuusyritysten laaja osaaminen ja verkosto mahdollistavat kokonaisvaltaisten toimitusten toimittamisen Japaniin. Pedro on ollut mukana 26 vuotta meriteollisuusklusterissa ja alkuvuonna toimitetut Meyerin Turun ja Papenburgin toimitukset saavat näin jatkoa. Laivateollisuudella ja etenkin loistoristeilijöillä on laaja työllisyysvaikutus koko Suomeen.

Pedron valmistamat kalusteet tehdään tiukan kriteeristön mukaan. "Laivakalusteiden laatu-, palo-, ja lujuusvaatimukset ovat korkeat. AIDA-varustamolle tehdyt tuotteet ovat erittäin vaativia ja esimerkkinä voin mainita, ettei vastaavia löydy Suomesta", toteaa Pedro Oy:n toimitusjohtaja Juha Lehtonen.

Tilaukseen liittyy optio myös seuraavaan risteilijään, joka valmistuu Mitsubishin telakalla Japanin Nagasakissa vuonna 2016. 

Lisätietoa:

Juha Lehtonen | Toimitusjohtaja | Pedro Oy | +358 40 546 9530 | juha.lehtonen@pedro.fi | www.pedro.fi |

 

Pedro Oy on perustettu vuonna 1988 ja sijaitsee Nastolassa, Lahden talousalueella. Pedro on johtava erikoiskalusteiden valmistaja. Tuotteisiin kuuluu tuoleja, lepotuoleja ja sohvia koteihin, julkisiin tiloihin sekä laivoihin. Tuotesuunnittelu ja -kehitys toteutetaan yhdessä asiakkaiden ja suunnittelijoiden kanssa. 

Pedro Marine on kokemuksen kautta muodostunut yrityksen erityisosaamisalueeksi. Konsepti käsittää laivojen ja erilaisten risteilyalusten sisustustoimitukset. Lue lisää sivuiltamme ja tutustu referenssikohteisiin: pedro.fi/marine

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs