Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Parhaat reserviläisampujat kisaavat Utissa

Reserviläisliitto tiedottaa

Parhaat reserviläisampujat kisaavat Utissa

Kutsu.
Julkaistu: 05.08.2015 klo 09:54
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Suomen Reserviupseeriliitto ja Reserviläisliitto ovat yhdistäneet liittokohtaiset ampumamestaruuskilpailunsa. Ensimmäiset koko reservin kattavat ampumamestaruuskisat järjestetään 14. – 16.8. Kouvolassa Tyrrin ampumaurheilukeskuksessa (Ampumaradantie, Tyrri).

Median edustajat ovat tervetulleita lauantaina 15.8. tutustumaan mestaruuskisoihin seuraavasti:

Klo 10 Tiedotustilaisuus ja kahvitarjoilu
Klo 11 Kisapaikkoihin ja -suorituksiin tutustuminen
Klo 12 Mahdollisuus ruokailuun

Lisäksi median edustajilla on mahdollisuus haastatella kilpailijoita kisapaikoilla. Reserviläisjärjestöjen parhaat ampujat kilpailevat Tyrrissä maakunnallisissa yhteisjoukkueissa, joita on koottu mm. maakunnallisilla karsintakilpailuilla. Kisoihin on toistaiseksi ilmoitettu 270 reserviläisampujaa, jotka tekevät viikonlopun aikana yli 800 ampumasuoritusta.

Reservin ampumamestaruuskilpailun lajeina ovat 25 m pistooli, Isopistooli, Pistooli pika-ammunta, Kivääri kenttä 10 + 10 ls, Itselataava kenttä 10 + 10 ls, Pienoiskivääri 60 ls makuu ja Pienoiskivääri 3 x 20 ls. Lisäksi Tyrrissä ammuntaan Reserviläisurheiluliiton vakiokiväärin 300 m mestaruuskilpailu 30 ls makuu ja 3 x 20 ls. Kilpailusarjat ovat H, H50, H60, H70, H75, D ja D50. Kunkin sarjan tulokset lasketaan jos siihen osallistuu on vähintään kolme kilpailijaa.

Reservin ampumamestaruuskisojen kotisivut löytyvät osoitteesta www.reservinampumamestaruuskisat.fi. Sivuilla julkaistaan myös kisatulokset virallisten protestiaikojen jälkeen. Mestaruuskisoja voi seurata myös Facebookissa osoitteessa  www.facebook.com/reservinampumamestaruuskisat sekä Instagrammissa hashtagilla #reservinampumamestaruuskisat.

Reservin Ampumamestaruus kisojen suojelijana toimii Puolustusvoimien komentaja, kenraali Jarmo Lindberg. Kisajärjestelyistä vastaavat Kymenlaakson Reserviläis- ja Reserviupseeripiirit. Ammunta on Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton laajin toimintamuoto.

Lisätietoja:
Reserviläisliiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg 0400 640 755 tai olli.nyberg@reservilaisliitto.fi
Suomen Reserviupseeriliiton toiminnanjohtaja Janne Kosonen 050 5810 819 tai janne.kosonen@rul.fi

Suomen Reserviupseeriliitto on reserviupseerien valmiuksia kehittävä toiminnallinen ja aatteellinen maanpuolustusjärjestö. Liittoon kuuluu 20 reserviupseeripiiriä ja yli 300 paikallista jäsenyhdistystä, joissa on yhteensä n. 28.000 henkilöjäsentä. Jäseneksi voi liittyä reserviupseerikoulutuksen saanut henkilö.

Reserviläisliitto on reserviläisten ja muiden suomalaisten kenttäkelpoisuutta sekä yleistä maanpuolustusvalmiutta ja -tahtoa ylläpitävä järjestö. Liittoon kuuluu 18 reserviläispiiriä ja yli 340 paikallista jäsenyhdistystä, joissa on yhteensä n. 36.000 henkilöjäsentä. Jäseneksi voi liittyä täysi-ikäinen Suomen kansalainen sotilasarvoon tai sukupuoleen katsomatta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs