Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Paljon rohkeita edelläkävijöitä jo mukana Yllätetään yhteiskunta -ideamonistamossa

Yllätetään yhteiskunta

Paljon rohkeita edelläkävijöitä jo mukana Yllätetään yhteiskunta -ideamonistamossa

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2015 klo 06:44
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

Ideamonistamoon on jo ilmoittautunut upea kirjo erilaisia toimijoita esimerkiksi yrityssektorilta, rahoitusmaailmasta, kuntien ja valtionhallinnosta, kolmannelta sektorilta sekä koulu- ja yliopistomaailmasta. Suurimmasta osasta ideamonistamoon jo ilmoittautuneista organisaatioista osallistuu useita henkilöitä, monet ovat ilmoittaneet mukaan yli viisi henkilöä.

 

Tähän mennessä Yllätetään yhteiskunta Grand JAM -ideamonistamoon ilmoittautuneiden lista on vaikuttava: mukana ovat jo mm. Suomen Akatemia, Aalto-yliopisto, Tieke, ministeriöistä Ulko-, Ympäristö-, Työ- ja elinkeino- sekä Opetusministeriöt, Keski-Suomen ELY-keskus, Espoon kaupunki ja Iin kunta, Tekes, Ice Capital, Pfizer, Raha-automaattiyhdistys, ammattiliitto Pro, Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus, Helmi liiketalousopisto, SAK, Suomen kuntaliitto, Savon koulutusyhtymä ja Kirkkohallitus.

 

Toivomuksena lisää kuntia ideamonistamoon

 

Täysin uudenlaiseen ajatteluun hyppääminen – joka johtaa täysin uudenlaiseen tapaan toimia – on yksinkertaista. Se vaatii vain rohkeutta. Yllätetään yhteiskunnan 4.6.2015 Espoon Kulttuuritalossa järjestämä Grand JAM -ideamonistamo on rohkeiden kokoontumispaikka. Siellä kokoontuvat toimijat ja ihmiset, jotka ovat riittävän uteliaita ja ennakkoluulottomia hakeakseen ideoita, joilla tartutaan yhteiskunnallisiin asioihin tavoilla, jotka ovat heille aivan uutta.

 

Tällainen kirjo eri alueiden rohkeita toimijoita takaa, että paikan päällä Espoon Kulttuurikeskuksessa jaettavat ideat saavat aikaan loistavan positiivisen kuhinan. Ideamonistamossa tulee syntymään lukemattomia uutta luovia epäpyhiä yhteyksiä, jotka vievät ja kehittävät ideoita yhdessä eteenpäin. Erityisesti kunnille tarjolla on valtava määrä erilaisia uusia toimintatapoja synnyttäviä ideoita ja ideamonistamon järjestäjä Yllätetään yhteiskunta toivookin mahdollisimman monen kunnan ilmoittautuvan mukaan.

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

 

jari.raitanen@devoi.fi

 

http://www.yllatetaanyhteiskunta.fi/jamit

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs