Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Päivi Lundvall on Suomen luonnonsuojeluliiton uusi toiminnanjohtaja

Suomen luonnonsuojeluliitto

Päivi Lundvall on Suomen luonnonsuojeluliiton uusi toiminnanjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2016 klo 13:16
Julkaisija: Suomen luonnonsuojeluliitto

Suomen luonnonsuojeluliiton valtuusto on valinnut Päivi Lundvallin liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi viikonlopun kokouksessaan Orivedellä. Toiminnanjohtajan toimikausi on kuusivuotinen ja kestää vuoden 2022 keväälle.

Lundvall on työskennellyt aikaisemmin Lapin ELY-keskuksessa luonnonsuojelupäällikkönä, johtavana asiantuntijana sekä johtoryhmän jäsenenä. Lisäksi hän on ollut mukana ympäristöministeriön kehittämishankkeissa. Koulutukseltaan Lundvall on filosofian tohtori ja hallintotieteiden maisteri.

“Olen tämän viikonlopun aikana tullut vakuuttuneeksi siitä, miten valveutuneita ja osaavia ihmisiä Suomen luonnonsuojeluliitossa onkaan. Nyt kun valtionhallinnon tila on mikä se on, liiton ihmisiä maakunnissa, piireissä, yhdistyksissä ja keskustoimistolla tarvitaan entistä enemmän", Lundvall sanoo.

Uusi toiminnanjohtaja haluaa lähteä vahvistamaan erityisesti liiton valtakunnallista yhteistyötä.

"Liiton valtakunnallista verkostoa ja yhteistyötä kehittämällä voimme saada lisää voimaa luonnonsuojelun edun ajamiseen."

Liittovaltuusto kokoontuu vuosittain kahdesti, ja valtuuston puheenjohtajana toimii Vesa Luhta Inarista. Valtuusto valmisteli viikonlopun aikana Orivedellä myös liiton pitkän tähtäimen suunnitelman sekä hyväksyi viime vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen.

Luonnonsuojeluliiton hallitus tutustui ennen varsinaisen kokouksen alkua puheenjohtaja Risto Sulkavan johdolla Oriveden seudun hakkuukiistoihin. Tuoreimpina näistä on Eräpyhän virkistysmetsien hakkuusuunnitelmat. Valuusto antoi Eräpyhän hakkuista myös julkilausuman, joka löytyy täältä.

Lisätietoja:

Vesa Luhta, valtuuston puheenjohtaja, p. 040-542 6217
Risto Sulkava, hallituksen puheenjohtaja, p.050-560 2113

Liitteenä tuoreen toiminnanjohtajan kuva.

Liitetiedostot

---

Felix Siivonen
Tiedottaja
felix.siivonen@sll.fi
p. 040 632 7004

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs