Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Nuorten Ystävien korkein huomionosoitus Helsingin kaupungin lastensuojelun sosiaalityöntekijä Pirjo Holmille

Nuorten Ystävät

Nuorten Ystävien korkein huomionosoitus Helsingin kaupungin lastensuojelun sosiaalityöntekijä Pirjo Holmille

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2015 klo 14:46
Julkaisija: Nuorten Ystävät

Nuorten Ystävien pääsihteeri Arja Sutela sekä Nuorten Ystävät ry:n hallituksen puheenjohtaja Seppo Saarela luovuttavat Helsingissä 26.3.2015 yhdistyksen korkeimman huomionosoituksen Pro pueris septentrionalibus, Pohjoisen lapsen puolesta -mitalin Helsingin kaupungin pitkäaikaiselle lastensuojelun sosiaalityöntekijä Pirjo Holmille. Mitali luovutetaan Ostrobotnialla Nuorten Ystävien koulukoti Pohjolakodin 100-vuotisjuhlatilaisuuden yhteydessä.

Kuntien lastensuojelun sosiaalityöntekijät työskentelevät kovien ja ristikkäistenkin paineiden puristuksessa. Lastensuojelupalvelujen tarve ja työn määrä ovat kunnissa kasvaneet vuosi vuodelta. Kodin ulkopuolelle sijoitettuja lapsia ja nuoria on tällä hetkellä jo yli 18 000 ja kuntien avohuollon piirissä lähes 80 000.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä Pirjo Holm, Helsingin kaupunki
Helsingin kaupungin lastensuojelun sosiaalityöntekijä Pirjo Holm edustaa erinomaisesti lastensuojelun parissa työskenteleviä kuntien sosiaalityöntekijöitä, joilla on suuri vastuu kymmenientuhansien sijoitettujen tai avohuollon piirissä tuettavien lasten ja nuorten tulevaisuudesta. Pirjo Holm on työskennellyt alalla 28 vuotta, koko ajan Helsingin kaupungin palveluksessa.

Pirjo Holm on yhteistyökumppanien mukaan työssään laaja-alainen, monia näkökulmia huomioonottava lastensuojelutyön huippuammattilainen. Hänen työskentelyn keskipisteessä ovat aina olleet lasten ja nuorten yksilölliset tarpeet ja lähtökohdat. Hän pystyy vaikeissakin tilanteissa ottamaan huomioon asiakkaan näkökulman menettämättä kuitenkaan sosiaalityössä vaadittavaa määrätietoisuutta. Holm on erityisen arvostettu työtovereiden keskuudessa. Työtoverina Holm on pidetty ja helposti lähestyttävä, joka tukee ja kannustaa kollegoitaan. Kiireisestä työstään huolimatta Holmilla on aina aikaa muille. Haastavissakin tilanteissa hän löytää asioiden positiiviset puolet.

Kiitoksena merkittävästä, arvokkaasta ja pitkäaikaisesta työstä lasten, nuorten ja perheiden hyväksi sekä erinomaisesta yhteistyöstä Nuorten Ystävät ry:n hallitus on myöntänyt sosiaalityöntekijä Pirjo Holmille Yhdistyksen korkeimman huomionosoituksen Pro pueris septentrionalibus -mitalin. Samalla Pirjo Holm nimetään Nuorten Ystävien koulukoti Pohjolakodin 100-vuotisjuhlavuoden Arjen sankariksi.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Arja Sutela, p. 040 513 2676

Nuorten Ystävät on vuonna 1907 perustettu sosiaali- ja terveysalan asiantuntija- ja vaikuttajajärjestö, jonka keskustoimisto sijaitsee Oulussa. Järjestön omistama liiketoimintakonserni tuottaa valtakunnallisia sosiaali- ja terveysalan erityispalveluja. Nuorten Ystävät työllistää yli 600 työntekijää, jotka toimivat lasten ja nuorten, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien, vammaisten sekä heidän perheidensä hyväksi. Muhoksella sijaitseva Pohjolakoti on koulukoti, joka tarjoaa monipuolista lastensuojelua ja opetusta sijoitetuille nuorille. Pohjolakodin palvelukeskus sisältää kolme perhekotia, sijaishuollon yksikön, kolme sijaishuollon erityisyksikköä sekä kaksi kriisi- ja erityisen huolenpidon yksikköä, Pohjolan koulun sekä moniammatillisen työntekijäverkoston. Lisätietoa www.nuortenystavat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs