Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Nuori yrittäjyys vauhdissa, 35 uutta NY-yritystä esittäytyy

Vaasan kaupunki

Nuori yrittäjyys vauhdissa, 35 uutta NY-yritystä esittäytyy

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2016 klo 08:15
Julkaisija: Vaasan kaupunki

 

NY-vuosi on jälleen käynnistynyt vauhdikkaasti Vaasan ammattiopistossa. Opiskelijat ovat perustaneet 35 oikealla rahalla toimivaa uutta harjoitusyritystä, joissa käydään kauppaa ja otetaan tuntumaa yrittäjänä toimimiseen.

Yritykset esittäytyvät ensimmäistä kertaa markkinoille Minimessuilla ja hyvinvointipäivässä, joka järjestetään Vaasan ammattiopiston Hansa-kampuksella (Parcos aula, Ruutikellarintie 2) 27.10. klo 11.00-14.00

Minimessuilla harjoitellaan

Minimessujen tarkoitus on, että opiskelijat harjoittelevat kouluympäristössä messumyyntiä ja messuosaston suunnittelua ennen osallistumistaan KnowHow messuilla marraskuussa ja/tai alueellisella messuilla helmikuussa.

Minimessuilta on mahdollisuus löytää kivoja, uniikkia, käsintehtyjä lahjoja ym. mukavaa. Jokainen yritys ei kuitenkaan vielä ole aivan valmis, kaikilla on kuitenkin messuosto ja monella jo tuotteita ja palveluitakin tarjolla. Messujen jälkeen yleensä hitaatkin heräävät ja saavat lisää vauhtia huomatessaan, mistä yrittäjyydessä on kysymys!

Vuoden NY-yritys valitaan kansallisessa finaalissa

Yritykset on perustettu Nuori yrittäjyys-ohjelman puitteissa. Ohjelmaa toteutetaan valtakunnallisesti koko toisella asteella. Lukuvuoden lopuksi valitaan paras NY-yritys kansallisessa NY Uskalla Yrittää -finaalissa. Palkintona voittajalle on matka NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman EM-kilpailuihin, JA Europe Company of the Year -finaaliin.

Lisätietoja NY-toiminnasta.

 

Lisätietoja:

opettaja Carola Holmlund

Vaasan ammattiopisto

carola.holmlund@vaasa.fi

+358 40 145 7453

http://www.vao.fi/

 

Liitetiedostot

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs