Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Nimitysuutinen: Maria Mänty myyntipäälliköksi

Rovaniemen Teatteri

Nimitysuutinen: Maria Mänty myyntipäälliköksi

Nimitys.
Julkaistu: 15.08.2016 klo 09:36
Julkaisija: Rovaniemen Teatteri

Lapin Alueteatteriyhdistys ry:n (Rovaniemen Teatterin) myyntipäälliköksi on nimitetty 1.8.2016 alkaen Maria Mänty (matkailun restonomi, ylempi AMK). Hänen työnkuvaansa kuuluu muun muassa myyntipalvelun esimiestehtävät ja myynnin edistäminen, johtoryhmätyöskentely sekä Lappia-talon tilavuokraukset. Marialla on 10 vuoden kokemus tuotanto-, operointi-, myynti- ja kehitystehtävistä kansainvälisen matkailun alalta. Hänen työnantajiaan ovat olleet Villi Pohjola, Eräsetti Wild North ja Safartica.

Liitetiedostot

Rovaniemen Teatteri–Lapin Alueteatteri tarjoaa laajan valikoiman esityksiä erikoisuutenaan paikallisuus.Sen toimintaa ylläpitää Lapin Alueteatteriyhdistys, jonka jäseninä on 14 Lapin kuntaa. Katsojilla on vuosittain valittavanaan reilut 200 näytöstä lasten- ja musiikkiteatteria, klassikoita ja uutuuksia, komediaa ja draamaa. Monet niistä pohjautuvat lappilaisten kirjailijoiden teoksiin tai alueellisiin aiheisiin. 

Rovaniemen Teatterin koti on Alvar Aallon Lappia-talo. Teatterin esityksiä pääsee näkemään talon kolmen näyttämön lisäksi alueteatterin tuomina Lapin kunnissa. Suomen pohjoisimmasta ammattiteatterista saa myös puitteet tilaisuuksien järjestämiseen, koulutusta työyhteisöille sekä työpajoja aikuisille, lapsille ja nuorille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs