Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Nämä kymmenen asiaa askarruttavat suomalaista kesäisin

020202

Nämä kymmenen asiaa askarruttavat suomalaista kesäisin

Tiedote.
Julkaistu: 28.06.2016 klo 10:00
Julkaisija: 020202

020202:n asiakaspalvelijoilla on sormi suomalaisten pulssilla, siitä pitävät miljoonat puhelut huolen. Millaista apua kotimaassa kaivataan kesäkuukausina? Listasimme kysytyimmät kysymykset ja yleisimmät pulmat.

Top 10 suomalaisia kesäisin eniten askarruttavat aiheet:

1. Majoitus
Suomaiset kysyvät eniten kesäisin majoitusta koskevia neuvoja. Erityisesti kesätapahtumien ympärillä asiakaspalvelijat vastaavat mm. leirintäalueita, motelleja ja vapaita huoneita koskeviin tiedusteluihin. 020202-asiakaspalvelija voi kätevästi hoitaa suoraan hotellivarauksen alusta loppuun.

2. Terveyspalvelut
Kesällä ulkona touhutessa sattuu haavereita tavallista enemmän. Päivystysnumerot ja lääkäriasemat ovat yleisiä kyselyiden aiheita. Myös punkkiautojen sijainnit, auringonpistoksen oireet sekä kyykäärmeiden tuntomerkit ovat askarruttaneet kansalaisia.

3. Ravintolat
Uudella paikkakunnalla vieraillessa voi olla kätevää kysäistä ravintolavinkkejä 020202:sta. Kesällä kysytäänkin tavallista enemmän suosituksia hyvälle ruokapaikalle sekä erityisesti karaokeravintoloita, pikaruokaketjujen sijaintia tai esimerkiksi ravintolapäivän tarjontaa.

”Jalkapallokisojen aikana on tullut paljon kyselyitä ravintoloista, joissa on viihtyisä kisakatsomo. Niitä on sitten selvitelty asiakkaalle monellakin paikkakunnalla”, kertoo Marianne Vesanen 020202-palvelusta.

4. Autohuolto ja hinauspalvelut
Maanteiden menopelit aiheuttavat lomailevalle suomalaiselle usein harmaita hiuksia. Siitä kertoo hinauspalveluiden kasvaneet kyselymäärät sekä lähimpien auto- ja merkkihuoltojen numerotiedustelut. Kesäisin myös tankataan useammin vahingossa diesel-autoon bensaa, arvioidaan 020202-palvelusta.

5. Rakennustarvikkeet
Kesällä nikkarointivimma iskee niin kotipihassa kuin kesämökillä. Esimerkiksi oikean kokoisia saunanlauteita on kyselty puhelimitse.

”Linnunpöntön rakennusohjeet ovat yleinen kysely alkukesällä. Hauskoja puheluita tulee myös lintubongareilta; joskus on kuunneltu yhdessä linjoilla linnun ääniä ja selvitelty, mikä laji se noin visertää”, muistelee jo 10 vuotta asiakaspalvelussa työskennellyt Vesanen.

6. Harrastukset ja huvipuistot
Frisbeegolf, golf, tennis, lentopallo, patikointireitit ja lavatanssit näyttäisivät olevan suosittuja kesälajeja, sillä niihin liittyen kysellään runsaasti ohjeistusta ja neuvoja.  Missä voisi pelata tennistä ja paljonko maksaa? Kesäkuussa kysellään myös uimahallien aukioloaikoja - johtuneeko hitaasti lämpiävistä vesistä?

Lisäksi huvipuistojen, vesipuistojen ja eläintarhojen aukioloaikojan kysytään usein. ”Olemme selvittäneet muun muassa, joko Ähtärissä on karhunpoikasia ja koska Korkeasaaren kissaeläimet ruokitaan”, nauretaan 020202-asiakaspalvelusta.

7. Pankkitoiminta
Pankkien sulkupalveluita kysellään kesäkuukausina tavallista enemmän, pankkikortteja unohtuu ja katoaa erityisesti kesätapahtumien aikaan.

8. Säätiedot
Kesälomalaisille sääennusteet ovat kaikki kaikessa. 020202-palvelusta tiedustellaan erityisesti merisäätietoja ja luonnonilmiöihin liittyvää informaatiota. Kesämyrskyt aiheuttavat joskus sähkökatkoksia, mikä näkyy kyselypiikkeinä.

9. Liikennöinti
Reittiopastukset sekä lossien ja yhteyslauttojen aikataulut ovat yleisimpiä päänvaivoja kesäisin. 020202-palvelusta ohjataan myös usein Tienkäyttäjän linjalle, jossa on ruuhkiin ja teiden kuntoon liittyvä viimeisin tieto.

10. Parturi-kampaamot
Kesätukka on saatava! Siitä kielii kesäisin jopa kymmenkertainen parturi-kampaamoihin liittyvä tiedustelumäärä muihin vuodenaikoihin nähden. Juhlakampauksien ehdoton sesonki ajoittuu myös kesälle monien perhejuhlien ja häiden vuoksi.

Lisätiedot:

Salla Raejoki, 020202-palvelupäällikkö, salla.raejoki@fonecta.com, puh. 0500 595104. 

020202 Palvelussa suomalaisia auttavat ja neuvovat ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä tiedonhaun ammattilaiset, joilla on käytössään Suomen kattavimmat yhteystiedot. Haemme tarvittaessa tietoa myös internetistä: aikatauluja, reittineuvontaa, aukioloaikoja, urheilutuloksia, säätietoja ja vaikka menovinkkejä. Lisäksi teemme puolestasi  ravintolan pöytävaraukset sekä kotimaan hotellivaraukset. 020202 on valittu Suomen parhaaksi puhelinpalveluksi jo kuusi kertaa peräkkäin (Taloustutkimus 2010-2015). Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja 020202-palvelukeskukset Turussa ja Porissa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs