Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Museoiden uudistettu arviointimalli julkaistu

Museovirasto

Museoiden uudistettu arviointimalli julkaistu

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2016 klo 07:19
Julkaisija: Museovirasto

Museoiden käyttöön on avattu uudistettu arviointimalli, joka tukee museon toiminnan kehittämistä. Mallin on toteuttanut Museovirasto yhdessä museoiden kanssa. Mallin avulla museo voi tunnistaa omia vahvuuksiaan ja kehittämispainopisteitä sekä tarkastella toimintaansa tavoitteellisuuden ja vaikuttavuuden näkökulmista.

Uusi arviointimalli painottaa toimintaympäristön, asiakkuuksien ja yhteisöjen sekä museon oman osaamisen ja sisältöjen merkitystä menestyksekkään toimintakonseptin kehittämisessä.

Arviointimalli on tarkoitettu suomalaisille ammatillisesti hoidetuille museoille ja sen käyttäminen on maksutonta. Arviointi- ja kehittämistyötä tukeva verkkopalvelu on osoitteessa www.museoarviointi.fi.

Museoilla on ollut käytössään arviointimalli vuodesta 2007. Uudistus päivittää arviointimallin vastaamaan museoiden muuttunutta toimintaympäristöä ja yhteiskunnan odotuksia.

Lisätietoa:
Erikoisasiantuntija Eeva Teräsvirta 0295 336012
Erikoisasiantuntija Tapani Sainio 0295 336014
etunimi.sukunimi@museovirasto.fi

Museovirasto on aineellisen kulttuuriperinnön ja kulttuuriympäristön asiantuntija, palvelujen tuottaja, toimialansa kehittäjä ja viranomainen.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs