Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Mitä SHOK:ien jälkeen?

Teknologiateollisuus ry

Mitä SHOK:ien jälkeen?

Kutsu.
Julkaistu: 12.05.2016 klo 10:10
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Työ- ja elinkeinoministeriön nimeämä SHOK-johtoryhmä on tarkastellut strategisen huippuosaamisen keskittymien nykytilaa ja niiden toiminnasta saatuja kokemuksia. Se ehdottaa raportissaan joukon toimenpiteitä yksityisen ja julkisen sektorin strategisen osaamis- ja innovaatioyhteistyön edistämiseksi.

Tilaisuuden avaa SHOK-johtoryhmän pääsihteeri ja Teknologiateollisuuden apulaisjohtaja Mervi Karikorpi. Tämän jälkeen SHOK-johtoryhmän puheenjohtaja, toimitusjohtaja Tauno Heinola, ABB Oy, esittelee selvityksen johtopäätökset ja toimenpidesuositukset. Kommenttipuheenvuoron esittää teollisuusneuvos Antti Valle, TEM.

Tilaisuus pidetään keskiviikkona 18.5. klo 11:00-13:00 ravintola Palacen Merisalissa, Eteläranta 10, 10. kerros. Tarjolla buffet-lounas, joten kerro ilmoittautuessasi mahdollisista ruokarajoitteista. Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 17.5. sähköpostiin markku.alhonen@teknologiateollisuus.fi tai puh. 040 5649949.

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa 50 prosentista Suomen viennistä ja 75 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan noin 280 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs