Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Mikko Löfbackasta Kokemäen Teollisuuskylän uusi toimitusjohtaja

Mikko Löfbackasta Kokemäen Teollisuuskylän uusi toimitusjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2016 klo 16:03
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Kokemäen kaupungin hallintojohtajana vuoden toiminut 35-vuotias Mikko Löfbacka toimii syyskuun alusta myös Kokemäen Teollisuuskylä Oy:n toimitusjohtajana. Nykyinen toimitusjohtaja Markus Virtanen jatkaa Kokemäen kaupungin teknisenä johtajana ja Kokemäen Vesihuolto Oy:n toimitusjohtajana.

Mikko Löfbacka on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri. Hän on valmistunut Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulusta ja lukenut pääaineenaan kunnallisoikeutta. Löfbackalla on kokemusta erilaisista kunnallisista hallintotehtävistä ennen Kokemäkeä muun muassa Siuntion ja Nurmijärven kunnista ja Kauniaisten kaupungilta. Tätä nykyä Löfbacka asuu perheineen Porissa.

– Näen, että toimintavarma ja nopea valokuituyhteys tuo alueelle ennen kaikkea elinvoimaa ja kilpailukykyä, tuore toimitusjohtaja toteaa.


Yhteistyöstä voimaa verkon ylläpitoon


Valokuituverkon Kokemäelle rakennuttanut Kokemäen Teollisuuskylä vastaa verkon toiminnasta ja ylläpidosta. Palveluoperaattori on vapaasti asiakkaan valittavissa.

– Vaikka kiireisin vaihe, itse verkon rakentaminen, on ohi, työt eivät lopu kesken. Tavoitteena on kasvattaa verkon käyttöastetta ja lisätä tietoisuutta modernin tietoliikenneverkon monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Liittyminen verkkoon on yhä mahdollista, Löfbacka muistuttaa.

Kokemäki on mukana PSSV Palvelut Oy:n hallinnoimassa Kuitu käyttöön -hankkeessa, jonka tavoitteena on lisätä valokuituverkon monipuolista käyttöä ja digitaalisten palveluiden hyödyntämistä.

Tämän lisäksi Kokemäen Teollisuuskylä solmi vastikään yhteistyösopimuksen Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:n (PSSV) kanssa asiakaspalvelun keskittämisestä PSSV:lle.

– Pienten kuituverkkojen välinen yhteistyö ja osaamisen keskittäminen pitävät verkon ylläpitokustannukset maltillisina ja asiakaspalvelutason korkealla.

Kokemäen Teollisuuskylä omistaa ja hallinnoi valokuituverkon lisäksi teollisuuskiinteistöjä Kokemäellä ja on yksi Kokemäen Jäähalli Oy:n omistajista.


Lisätietoja:

Mikko Löfbacka
toimitusjohtaja
Kokemäen Teollisuuskylä Oy
puh. 040 488 6101
mikko.lofbacka@kokemaki.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs