Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Mega Outlet tuplasi kävijämääränsä reilusti ja kauppaa tehtiin paljon

Tampereen Messut

Mega Outlet tuplasi kävijämääränsä reilusti ja kauppaa tehtiin paljon

Tiedote.
Julkaistu: 01.11.2015 klo 19:20
Julkaisija: Tampereen Messut

Shoppailutapahtuma Mega Outlet järjestettiin viikonloppuna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Kolmannen kerran toteutettu ilmaistapahtuma pidettiin ensimmäisen kerran kaksipäiväisenä ja mukana oli ennätykselliset 82 näytteilleasettajaa. Tapahtuman yleisömäärä kaksinkertaistui reilusti, sillä kahden päivän aikana Mega Outletissa vieraili 8354 kävijää. Luku kasvoi 4756 kävijällä edelliskertaan nähden. Seuraava Mega Outlet on sunnuntaina 6. maaliskuuta 2016.

– Mega Outlet onnistui hienosti ja olemme todella tyytyväisiä, että väki innostui lähtemään ostoksille pyhäinpäiväviikonloppuna. Näytteilleasettajilla kävi hyvin kauppa ja monet tekivät edullisia löytöjä tapahtumasta. Viikonlopun aikana saimme kovasti toiveita sekä yrittäjiltä että yleisöltä tapahtuman jatkamisesta myös ensi vuonna, joten toki haluamme vastata kysyntään. Keväällä toteutamme tapahtuman yksipäiväisenä ja syksyn osalta teemme päätöksen myöhemmin, sanoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messujen tapahtumayksikkö Finland Eventsistä.


Mega Outletiin tullaan ostamaan – yrittäjät tyytyväisiä 

– Mega Outlet on kyllä osoittautunut meille parhaaksi messutapahtumaksi. Yleensä emme edes käy messuilla, mutta tämä Tampereen tapahtuma kyllä toimii aina ja kauppa käy erinomaisesti. Varmistimme jo tulomme myös ensi kevään tapahtumaan, sanoo Férrerin yrittäjä Susanna Penttilä.

– Itse tulen Mega Outletiin Espanjasta saakka myymään käsilaukkuja ja tuotteet menevät kaupaksi todella hyvin. Tämä on jatkossakin meille ehdottomasti paikka, jossa tulemme olemaan mukana. Täällä on positiivinen shoppailufiilis ja ilmaisen sisäänpääsyn johdosta ihmiset voivat tulla käymään tapahtumassa ostoksilla kuin kauppakeskuksessa, kertoo Laukku Fashionin yrittäjä Leena Marttila.

– Pyhäinpäiväviikonloppu oli hyvän ajankohta kaksipäiväiselle Mega Outletille. Etenkin lauantaina oli vilkasta ja väki oli liikkeellä ostosfiiliksellä, joten kauppa kävi hyvin. Tulossa ollaan ilman muuta myös kevään tapahtumaan, sanoo kenkiä myyvän So Whatin markkinointipäällikkö Tino Laaksovirta.


Outlet-tarjoukset ja tuotearvonnat innostivat yleisöä

Tänä vuonna Mega Outletissa arvottiin joka tunti näytteilleasettajien lahjoittamia tuotteita ja lahjakortteja, mistä saatiin hyvää palautetta. Lisäksi molempina päivinä arvottiin pääpalkintona kaksi merkkilaukkua. Marc Jacobs -laukun (arvo 265 €) voitti Jenna Liukkonen ja Michael Kors -laukun (arvo 225 €) Tero Kimpanpää.

Mega Outlet on muodin, kosmetiikan ja sisustustuotteiden shoppailutapahtuma, joka järjestetään vuosittain Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Valikoimissa on niin naisten, miesten ja lasten vaatteita sekä urheiluvarusteita kuin myös kenkiä, laukkuja, kelloja, koruja ja muita asusteita. Lisäksi tarjolla on muun muassa kosmetiikkaa, sisustustarvikkeita, kirjoja sekä kissan- ja koiranruokaa.

Shoppailutapahtuma Mega Outlet pidettiin ensimmäisen kerran joulukuussa 2014, jolloin se kokosi 3582 kävijää. Maaliskuussa 2015 tapahtuma houkutteli shoppailijoita 3598. Nyt tapahtuma toteutettiin kaksipäiväisenä ja kävijämäärä oli yhteensä 8354. Mega Outletin järjestää Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events.

Seuraa somessa: #MegaOutlet

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1445406935769893/

Twitter: @TampereenMessut, @finland_events, @TahtiAreena

 

Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Finland Events, www.finlandevents.fi

Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133,
hannele.nuotio(a)finlandevents.fi, @HNuotio

Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)finlandevents.fi, @TanjaJärvensivu

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs