Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Medialähetyspäivien valmistelu innostaa raumalaisia

Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetyspäivien valmistelu innostaa raumalaisia

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2015 klo 07:45
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

– Medialähetyspäivien valmistelu on herättänyt seurakunnan eri työaloja yhteistyöhön ja kutsuu seurakuntalaisia talkootehtäviin. Tapahtuma antaa meille paikallisille uudenlaisen mahdollisuuden osallistua lähetystyöhön, iloitsee Rauman seurakunnan lähetyssihteeri Raija Pajuniemi. Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Raumalla 13.–14.6.

Medialähetyspäivät on Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) ja Rauman seurakunnan yhteinen kesäjuhla. Sitä edeltää 12.6. järjestettävä kaikille avoin medialähetyksen teemapäivä, Lahjat liikkeelle.

Tapahtumaviikonlopun aikana kuullaan muun muassa, kuinka radio auttaa kambodžalaisia toipumaan menneisyyden haavoista ja tavataan Iranin lasten rakastama tv-kasvo. Ulkomaiset puhujat ovat FEBC-Kambodžan johtaja Sopheary Hem ja iranilaissyntyinen Parastoo Poortaheri satelliittitelevisiokanava SAT-7 Parsista.

Toivon paatis -teemalla vietettävän kesäjuhlan tilaisuuksista valtaosa pidetään Rauma-salissa. Sunnuntain messussa Pyhän Ristin kirkossa saarnaa piispa Kaarlo Kalliala.

Medialähetyspäiviä ja perjantain teemapäivää voi seurata suorina nettilähetyksinä osoitteessa sansa.fi/netti-tv. Radio Dei lähettää koosteohjelmaa Medialähetyspäiviltä lauantaina ja sunnuntaina kello 16‒18. Lisäksi Iskelmä radioi sunnuntain messun.

Raumalle kannattaa tulla kauempaakin

– Medialähetys päivittää lähetystyön tähän aikaan. Haluan kutsua päiville ihan tavallisia ihmisiä, lähetys on kaikkien seurakuntalaisten yhteinen asia. Ohjelma on monipuolista: välähdyksiä lähetystyön tilanteesta eri puolilla maailmaa, kotimaisia ja kansainvälisiä vieraita, ja välillä ollaan toivon sanoman äärellä itsekin, Raija Pajuniemi sanoo.

Rauman seurakunnassa toimii seitsemän lähetyspiiriä, ja yhteistyösopimuksia on viiden lähetysjärjestön kanssa. Yksi näistä on Parastoo Poortaherin ja farsinkielisten lasten tv-ohjelmien tukemiseksi Sansan kautta.

Valtakunnalliset Medialähetyspäivät tekee lähetystyötä tunnetuksi myös niille paikkakuntalaisille, jotka eivät itse tapahtumaan osallistu. Mutta Raumalle kannattaa Raija Pajuniemen mukaan tulla kauempaakin.

– Vanha Rauma on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Siihen on helppo tutustua kävellen ja vaikka putiikkeihin piipahtaen.

Ohjelma ja lisätietoa:
http://sansa.fi/medialahetyspaivat-13.-14.6.2015-raumalla.html
Medialähetyspäivien johtaja Marko Pihlajamaa, 050 572 3858
Tiedottaja Annaleena Pakkanen, 050 437 2155

Liitetiedostot

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä noin 40 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs