Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Matkamessuille torstaina 15.1.? Hotel Indigo tuo 3D-elämyksen Matka 2015 -tapahtumaan

Restel Hotel Group

Matkamessuille torstaina 15.1.? Hotel Indigo tuo 3D-elämyksen Matka 2015 -tapahtumaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2015 klo 09:00
Julkaisija: Restel Hotel Group

Punavuoreen tänä keväänä avattava Hotel Indigo Helsinki – Boulevard on esillä Matka 2015 -messuilla ammattilaispäivänä torstaina näyttävänä 3D-toteutuksena. Restelin osastolla messuvieras pääsee tutustumaan hotellin huoneisiin ikään kuin hän olisi itse paikanpäällä. 3D-mallinnuksesta on vastannut Pinto Design. Laitteistosta ja tekniikasta vastaa Satavision Oy.

”Restelin Business Travel Forum -messuosastolla on torstaina Hotel Indigo Helsinki – Boulevardille tehty, parimetrisestä seinämästä tunnistettava design station. 3D-lasien avulla messuvieras voi tutustua huoneeseen aivan kuin hän kävelisi itse huoneessa. Käytännössä tämä tapahtuu siten, että kuvatiedostoa liikutetaan messuvieraan toiveiden mukaisesti. Elämys on hämmästyttävän realistinen”, kertoo Pinto Designin myyntijohtaja ja osakas Sami Suominen.

Hotel Indigo Helsinki – Boulevardin kaksi mallihuonetta on 3D-mallinnettu. ”Projekti oli aikaa vievä, mutta mielenkiintoinen. Hotellihuoneen kalusteet on saatu mallinnettua ympäristöönsä onnistuneesti”, sanoo Sami Suominen.

Hotel Indigo Helsinki - Boulevardin design station on erittäin poikkeuksellinen messuelämys, sillä Suomessa vasta joissain rakennushankkeissa on käytetty kyseistä menetelmää. Hotellipuolella Hotel Indigo -projektista vastaava Restel on ensimmäinen tekniikan hyödyntäjä. Kuitenkin menetelmän etujen vuoksi käyttö on selkeästi lisääntymässä ”, toteaa Suominen.

Lisätietoja:

Joanna Backman , Sales & Marketing Manager, Hotel Indigo Helsinki - Boulevard, puh. 050 431 4354, joanna.backman@restel.fi
Sami Suominen, Pinto Design, puh. 045 636 6363, sami@pintodesign.fi

 

Vuoden 2015 alussa avattava Hotel Indigo Helsinki - Boulevard on ympäristöystävällinen, korkeatasoinen hotelli, jonka sisustuksessa korostuu raikas ja moderni design. Hotellin sisustukseen haetaan inspiraatiota ja vaikutteita lähiympäristöstä. Uuteen hotelliin tulee 120 raikasta ja modernia huonetta, joiden sisustusta uusitaan säännöllisin väliajoin. Hotellin muita palveluja ovat kaksi ravintolaa sekä Lobby Lounge ja Boardroom-kokoustila. Asiakkaiden virkistymistä varten on tarjolla kuntosali ja wellness-palveluita. Hotellilla on oma 36-paikkainen autotalli, johon tulee myös sähköautojen latauspiste..

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 47 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja yli 230 ravintolalla. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza Helsinki-hotellin, Holiday Inn - ketjun ja keväällä 2015 avattavan Hotel Indigo Helsinki-Boulevardin lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. www.restel.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs