Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Liikuttaako kulttuuri?

Lappeenrannan kaupunki

Liikuttaako kulttuuri?

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2015 klo 08:30
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Nyt voit vaikuttaa Lappeenrannan kaupungin kulttuuripalveluihin. Kaikille avoin kysely on avoinna 14.9.–4.10. kaupungin kotisivuilla 

Lappeenrannan kulttuuritoimi toteuttaa 14.9.−4.10.2015 avoimen asukaskyselyn, jolla kerätään eri-ikäisten kuntalaisten näkemyksiä Lappeenrannan kulttuuripalveluiden nykytilasta ja kehittämistarpeista. Kyselyllä kartoitetaan myös niitä mahdollisia tekijöitä, jotka estävät käyttämästä kaupungin kulttuuripalveluita, tai jotka innostavat kulttuuritapahtumiin.

Kaikenikäisille suunnattu kysely toteutetaan nettikyselyllä, johon linkki löytyy osoitteesta:

http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1339944&chk=S4UXFCHX

Kysely avautuu maanantaina 14.9. ja sulkeutuu sunnuntaina 4.10. Yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan mm. vapaalippuja, kirjoja ja levyjä. Arvonta suoritetaan lokakuun lopussa ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kyselyyn voi vastata myös nimettömänä. 

Museotoimenjohtaja Päivi Partasen ja kulttuurikoordinaattori Helena Hokkasen mukaan kyselyyn kannattaa käydä vastaamassa, jos haluaa vaikuttaa kulttuuripalveluihin. 

− Nyt kaikilla on mahdollisuus antaa kaupungin kulttuuritoimelle ruusuja tai risuja. Toivomme palautetta erityisesti heiltä, jotka eivät syystä tai toisesta käytä aktiivisesti kaupungin kulttuuripalveluja. Kysymyksiä on noin 20, joihin vastaa nopeasti. Näin jokainen voi vaikuttaa Lappeenrannan museon, kaupunginteatterin ja -orkesterin, kirjaston ja Metkun palvelujen kehittämiseen. 

Ovatko museon palvelut vanhanaikaisia ja tylsiä vai kiinnostavia ja innovatiivisia? Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metkua kiinnostaa, onko sen toiminta tuttua? Kaupunginteatteri haluaisi tietää, mikä estää sinua käymästä teatterissa? Samalla voit kertoa toiveesi näytelmien tyylilajista. Kirjastoa kiinnostaa, kuinka usein käyt kirjastossa? Entä onko kirjaston kotipalvelu tuttu asia? Kaupunginorkesteri kuulisi mielellään, lähdetkö konserttiin tuttavan suosittelun perusteella? 

Kyselyn avulla selvitetään myös näkyvyyttä. Miten ihmiset saavat tiedon kulttuuritapahtumista: lehti-ilmoituksista, kaupungin kotisivuilta vai jostakin muusta lähteestä? 

Mikäli tietokonetta ei ole mahdollista käyttää, voi kyselyyn käydä vastaamassa kaupungintalon asiakaspalvelu Winkissä (Villimiehenkatu 1) tai kirjastoissa. Myös paperiset lomakkeet löytyvät Winkistä, kirjastoista ja museoista. Kysely jalkautuu joinakin päivinä myös Lappeenrannan uimahallin ja urheilutalon aulaan sekä Kauppakeskus IsoKristiinan ja Gallerian käytäville.

Lisätietoja:

Kulttuurikoordinaattori Helena Hokkanen, puh. 040 736 2022
helena.hokkanen@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs