Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Levin ruska 2016 kutsuu uuden sukupolven tunturiin

Hullu Poro Oy

Levin ruska 2016 kutsuu uuden sukupolven tunturiin

Tiedote.
Julkaistu: 28.07.2016 klo 14:20
Julkaisija: Hullu Poro Oy

Luonto pukeutuu loisteliaisiin väreihin, sääsket ovat kadonneet ja kelit kauneimmillaan. Ruska tarjoaa unelmaolosuhteet vaeltamiseen ja retkeilyyn tuntureilla. Levin sydämestä on helppo tehdä lyhyitä retkiä hienoihin maisemakohteisiin ja nukkua makoisasti hotellissa. Levi on myös mainio tukikohta useamman päivän vaelluksille. Uuden sukupolven ruskamatkaaja tarvitsee mukaansa vain hyvän mielen ja vähän varusteita. Kaikki muu on valmiina maastokarttoja ja eväitä myöten. Esimerkiksi Viiden tunturin valloitus – majoituspaketti sisältää kaiken tarvittavan 5 vuorokaudeksi. 

Ruskaretkeläisen päivään kuuluu myös menoa ja meininkiä. Tänä syksynä Hullu Poro Areenan esiintyjäkaarti on laajempi kuin vuosiin. Anne Mattila ja Neljänsuora liikuttavat tanssikansaa. Stig, Eini, Laura Voutilainen, A Aallon rytmiorkesteri ja Vicky Rosti vetävät takuuhyvät show’t. Areenan lisäksi iltaelämää löytyy Levin must-go paikasta Wanhasta Porosta.

Kulttuurinälkäisille pe 23.9. alkavat Staalon teatterifestit. Festeillä on paikallista musiikkia ja teatteria sekä valtakunnallisia nimiä. Lauantaina FINNVITSIT TÄHTIEN SOTA – musiikkiteatterishow hauskuuttaa kuulijaa mainioine imitaatioesityksineen.

Saunaa ja tonttuja

Ruskan viikko-ohjelmassa on Suomalaista saunaperinnettä, Tontturetkeä ja Saunajoogaa. Tonttulan perinteikkään rantasaunan voi varata myös omalle porukalle ja majoittua viihtyisästi Taivaanvalkeiden mummolamaisessa atmosfäärissä. Hemmottelua haluavalle sopii lappilaiset yrttihieronnat ja ravintoloiden tarjonta tyydyttää vaativankin kulinaristin toiveet. 

Mitä se ruska oikeasti on? Levillä se on jokaiselle juuri sellainen kuin itse haluaa.

Lisätietoja: 

Sanna Törmi p. 050-3153104
sanna.tormi@hulluporo.fi

Hullu Poro myyntipalvelu p. 016-6510 500
sales@hulluporo.fi

 

www.hulluporo.fi/majoitus/

www.hulluporo.fi/tapahtumat/

www.hulluporo.fi/ravintolat/

www.hulluporo.fi/tapahtumat/staalon-festit-hullu-poro-areenalla/

www.lapintonttula.fi/

Hullu Poro on aito lappilainen monipuolinen, joustava ja luotettava yritys, joka tuottaa hyvällä meiningillä asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä. Hullu Poron omistaa Päivikki Palosaari.

Levi Center Hullu Poro on 400 pehmeää petiä, 1300 laadukasta kokouspaikkaa, 15 erityylistä ravintolaa, 4000 tunnelmallista ravintolapaikkaa, 90 hemmottelevaa hoitoa,90 huippuesiintyjää vuodessa.

Tonttulan elämyskylä on kansainvälisille matkailumarkkinoille vahvasti tähtäävä tarinoihin, mytologiaan ja lappilaiseen kulttuuriin pohjautuva matkailukohde Levin läheisyydessä.

HULLU PORON ARVOT
* LAPPILAINEN: kunnioitamme Lapin luontoa ja kulttuuria
INNOVATIIVINEN: kyseenalaistamme ja kehitämme alati uutta
* VASTUULLINEN: lunastamme lupauksemne
ELÄMYKSELLINEN: tuotamme fiiliksiä, makuja ja soundeja

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs