Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Laululyriikan kurssi Lappeenrannan maakuntakirjastolla

Lappeenrannan kaupunki

Laululyriikan kurssi Lappeenrannan maakuntakirjastolla

Tiedote.
Julkaistu: 08.08.2016 klo 10:23
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan maakuntakirjasto tarjoaa mahdollisuuden osallistua laululyriikan kurssille syys-lokakuussa 2016. Kurssi on osallistujille maksuton. Kahtena viikonloppuna toteutettava kurssi sopii kaikille, joita kiinnostaa laulujen kirjoittaminen. Kurssia suositellaan lukioikäisestä alkaen kaikille, mutta kokenut nuorempikin kirjoittaja voi toki osallistua.

Kurssille otetaan mukaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset pääkirjaston neuvontaan 10.8.-1.9.

Kurssin opettajana on palkittu muusikko, laulaja ja lauluntekijä Tuija Rantalainen. Tuija Rantalainen työskentelee monipuolisesti musiikin parissa eri artistien kanssa ja toimii valmentajana lauluntekijäkoulutuksissa.

Kurssi pidetään 9.9.-2.10. kahtena viikonloppuna maakuntakirjastolla ja Taidekoulu Estradin tiloissa. Sunnuntaina 2.10. klo 15 pidetään kurssin päätöskonsertti Taidekoulu Estradilla. Kaikilla osallistujilla on mahdollisuus osallistua konserttiin esiintyjinä oman tilanteen ja mielenkiinnon mukaan.

Lisätietoja voi kysyä kurssin opettajalta: Tuija Rantalainen, tuija.rantalainen@elisanet.fi tai 040 592 3120

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs