Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Lappeenranta-asukaslehti ilmestyy 3. elokuuta

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenranta-asukaslehti ilmestyy 3. elokuuta

Tiedote.
Julkaistu: 29.07.2016 klo 08:39
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenranta-asukaslehti ilmestyy keskiviikkona 3. elokuuta.  Lehdessä julkaistaan muun muassa Lappeenrannan Vanhankaupungin päivien ohjelma (5.–7.8.) sekä kaupungin Avoimien Ovien ohjelma (31.8.). Liikunta- ja tapahtumasivuilla esitellään monipuolisesti Lappeenrannan syyskauden liikunta- ja kulttuuritarjontaa.

Varhaiskasvatus, koulut ja lähiliikunta ovat lehdessä keskeisesti esillä. Tuttuun tapaan Liikkeelle-osiosta löytyvät syksyn liikuntakalenteri ja ohjeet kaupungin järjestämiin liikuntaryhmiin ilmoittautumisesta.

Lappeenrannan kaupunki on julkaissut Lappeenranta-asukaslehteä vuodesta 2009 alkaen. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa: tammikuussa, toukokuussa ja elokuussa. Lehden englanninkielisessä osiossa kannustetaan ulkomailta Lappeenrantaan muuttaneita lukijoita osallistumaan kaupungin tapahtumiin ja harrastuksiin. 

Asukaslehti ilmestyy myös näköisversiona kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi. Lehden aiemmin ilmestyneet numerot löytyvät verkkosivuilta Kaupunkimme > Lehdet ja esitteet. 

Asukaslehti jaetaan kaikkiin talouksiin Lappeenrannassa Lappeenrannan Uutisten välissä. Sitä on saatavana myös kaupungintalolta Asiakaspalvelukeskus Winkistä, uimahalleilta ja linnoituksen museoilta.

 

LISÄTIETOJA: 

Viestintäjohtaja Alina Kujansivu, Lappeenrannan kaupunki,
puh. 040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs