Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Lappeenranta-asukaslehti avaa kulttuuri- ja urheilukesän

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenranta-asukaslehti avaa kulttuuri- ja urheilukesän

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenranta-asukaslehti ilmestyy keskiviikkona 4. toukokuuta.  Lehti avaa Lappeenrannan kulttuuri- ja urheilukesän tarjoamalla monipuolisesti tietoa kesätapahtumista ja menoista, muun muassa Lappeenrannan kesäteattereista sekä pyöräily- ja urheilutapahtumista. Liikuntakalenterista löytyy kesän liikuntavinkkejä. 

Toukokuun lehdessä jatketaan aiemmin aloitettua sarjaa Lappeenrannan asuinalueista. Tällä kertaa sarjassa liikutaan Lappeenrannan keskustaajaman itäosissa.

Tuttuun tyyliin kesälehdessä on laaja artikkeli Etelä-Karjalan museon kesänäyttelystä, jossa tällä kertaa esitellään keisarillisia aarteita.

Lehti valottaa myös muun muassa kirjaston ja nuoria palvelevan ohjaamon palveluja sekä Lappeenrannan museoiden yleisölle avointa käyttöjärjestelmää, Finnaa. 

Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva selvittää pääkirjoituksessaan uudistettuja kaupungin matkailumarkkinoinnin ja matkailuneuvonnan toimintatapoja sekä iloitsee lähi- ja kaukomatkailun yhdistymisestä Saimaan rannoilla. Samaan teemaan liittyen lehdessä kurkistetaan valmisteilla olevaan Saimaa Geopark -hankkeeseen. 

Lappeenrannan kaupungin viestintäjohtaja Alina Kujansivu lupaa Lappeenrantaan todella monipuolista tapahtumakesää. Hän kannustaa säilyttämään toukokuun lehteä koko kesäkauden, aina siihen asti, kun seuraava lehti ilmestyy elokuun alussa. 

– Lehti on suunniteltu palvelemaan niin paikkakuntalaisia kuin matkailijoitakin yli kesäkauden.

Samalla se edistää kaupunkilaisten ja täällä matkailevien osallistumismahdollisuuksia sekä yhteisöllisyyttä, Kujansivu summaa. 

Lappeenrannan kaupunki on julkaissut Lappeenranta-asukaslehteä vuodesta 2009 alkaen. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa: tammikuussa, toukokuussa ja elokuussa. Lehden englanninkielisessä osiossa kannustetaan ulkomailta saapuvia matkailijoita sekä monikulttuurisia lukijoita osallistumaan kaupungin tapahtumiin. 

Asukaslehti ilmestyy myös näköisversiona kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi > Kaupunkimme>Lehdet ja esitteet. Samasta osoitteesta voi lukea myös aiemmin ilmestyneitä asukaslehtiä. 

Asukaslehti jaetaan ilmestymispäivänään Lappeenrannassa kaikkiin talouksiin Lappeenrannan Uutisten välissä. Sitä on saatavana myös Lappeenrannan matkailukohteista, kuten Hiekkalinnalta ja museoilta, ja kaupungintalolta Asiakaspalvelukeskus Winkistä. 

LISÄTIETOJA: 

Viestintäjohtaja Alina Kujansivu, Lappeenrannan kaupunki
puh. 040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs