Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Lappeenrannan kesäkonserttien jakotilaisuus

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kesäkonserttien jakotilaisuus

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Kesäkonserttien 2016 jakotilaisuus pidetään Lappeenrannan kaupungintalon valtuustosalissa maanantaina 7.3. klo 18 alkaen. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kesäkonserttitoiminnasta kiinnostuneet. Tilaisuudessa varataan ajat ja paikat musiikin esittämiseen eri esiintymislavoilla. 

Jakotilaisuuteen pyydetään tarjoilujen vuoksi ennakkoilmoittautumista to 3.3.2016 mennessä sähköpostilla suvi.niemi@lappeenranta.fi tai tekstiviestillä puh. 040 637 1779. 

Kesäkonserttikausi avataan Satamatorilla sunnuntaina 5.6. ja aikaisempien vuosien tapaan konserttipaikkoina toimivat Kauppatori, Satamatori ja Joutsenon tori. Lisäksi muutamia kesäisiä esiintymishetkiä järjestetään myös Lappeenrannan keskustassa Kauppakadun varrella sijaitsevan Tasihinin talon pihalla, Linnoituksessa ja Lappeenrannan kesäteatterilla. Kesäkonserttikauden päätöstapahtuma on Sataman Valot lauantaina 27. elokuuta. 

Tarkemmat tiedot kesäkonserttien vuoden 2016 ajoista ja paikoista sekä tulevasta jakotilaisuudesta saa ottamalla yhteyttä Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalveluihin. 

Lisätietoja:

Lappeenrannan tapahtumapalvelut – Lappeenranta Event
Tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio, puh. 0400 155 597
jorma.kallio@lappeenranta.fi 

Tuotantoharjoittelija Suvi Niemi 040 637 1779
suvi.niemi@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs