Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiölle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Suomalaisen Työn Liitto

Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiölle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 15:29
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Länsi-Suomessa toimivalle Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiölle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus. Myös PDL - Palvelut Oy sai merkin. Länsi-Suomen Diakonialaitos on kristilliseltä arvopohjalta toimiva yhteisö, joka vastaa hyvin monipuolisesti eri väestöryhmien hyvinvointipalvelujen tarpeeseen. PDL - Palvelut toimii luotettavana palveluntuottajana Säätiön strategian mukaisesti.  

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia ja ne käyttävät vähintään puolet voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

Diakonialaitos on yleishyödyllinen säätiö, joka yhdessä omistamansa PDL – Palvelut Oy:n kanssa muodostaa yhteiskunnallisen konsernin. Se tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveysalan palveluja sekä näitä tukevia palveluja.

- Haluamme tuoda Yhteiskunnallinen yritys -merkin avulla julkisuuteen periaatteemme yhteisen hyvän tekemisestä ja taloudellisen tuloksen käyttämisestä erityisesti ikäihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi. Olemme Porin alueella monipuolisin ikäihmisten palvelujen tuottaja, jolla on toimintaa kaikenikäisten parissa. Haemme kasvua myös Rauman ja Turun alueilla sekä tulevaisuudessa myös Vaasassa. Yleishyödyllisenä säätiönä täytämme yhteisen hyvän tuottamisen kriteerit ja yhdessä PDL – Palvelut Oy:n kanssa kaikki taloudelliset tuotot käytämme toiminnan kehittämiseen, kertoo säätiön johtaja Aku Keltto.

– Yhteiskunnallinen yrittäminen on vastuullista yritystoimintaa ja nämä yritykset kehittävät jatkuvasti toimintaansa ja luovat uusia palvelumalleja huomioiden asiakkaiden tarpeet. Länsi-Suomen Diakonialaitos tuottaa palveluita laajasti Porin, Rauman ja Turun ympäristössä. On hienoa, että Länsi-Suomen Diakonialaitos voi nyt kertoa olevansa myös Yhteiskunnallinen yritys -merkin haltija, toteaa Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja

Aku Keltto, säätiön johtaja, Länsi-Suomen Diakonialaitos p. 044 705 2241, aku.keltto@pdl.fi

Niina Ollikka, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, 040 674 8773, niina.ollikka@suomalainentyo.fi

Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö on Länsi-Suomen alueella tunnettu, laaja-alainen hyvinvointipalveluja tuottava moniammatillinen toimija. Painopistealueina ovat ikäihmisten asumis-, hoito- ja kuntoutuspalvelut tukipalveluineen. www.pdl.fi 

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työstä kertovia alkuperämerkkejä. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. http://suomalainentyo.fi/yhteiskunnallinen-yritys/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs