Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Lahti pimenee Earth Hourin kunniaksi

WWF Suomi

Lahti pimenee Earth Hourin kunniaksi

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2015 klo 15:00
Julkaisija: WWF Suomi

Maailman suurinta ilmastotapahtumaa WWF:n Earth Houria vietetään jälleen tulevana lauantaina. Yksityiset ihmiset, yritykset ja ikoniset rakennukset ympäri maailmaa sammuttavat turhat valonsa kello 20.30–21.30 osoituksena huolestaan ilmastonmuutoksesta. Suomen Earth Hour -pääkaupungiksi valitussa Lahdessa Earth Houria vietetään tänäkin vuonna näyttävästi.

Lahden kaupunki järjestää Earth Hour -tapahtuman Vesijärven satamassa kello 19 alkaen. Tarjolla on kasvishernekeittoa ja tulishow, jonka äänentoisto hoidetaan sähköä tuottavilla kuntopyörillä.

Myös Lahti Energia on mukana näyttämässä valomerkin ilmaston puolesta sammuttamalla valot Lahden radiomastoista sekä kaupungintalolta. Karisman, Sykkeen ja Trion kauppakeskukset ovat mukana, ja Triossa on mahdollisuus ihailla Earth Hour -aiheista vitriininäyttelyä 24.–29.3. Lisäksi Earth Houriin osallistuvat muun muassa L-Fashion Group ja viikonloppuna järjestettävä KINOS-elokuvafestivaali.

Katso kaikki Lahden tapahtumat osoitteesta http://earthhour.fi/tapahtumat.

Lisätietoja:
tiedottaja Kaisa Ryynänen, WWF Suomi, 050 345 5307
www.earthhour.fi

WWF:n Earth Hourissa ihmiset ympäri maailmaa sammuttavat turhat valonsa tunniksi lauantaina 28.3.2015 kello 20.30–21.30 paikallista aikaa. Tänä vuonna Earth Hourin teema Suomessa on maailman suurin kynttiläillallinen. Teeman tarkoitus on herättää keskustelua ekologisesta ruuasta sekä ruuan tuotannon ympäristövaikutuksista, sillä ruoka aiheuttaa ihmisen synnyttämistä hiilidioksidipäästöistä peräti 20 prosenttia – yhtä paljon kuin liikenne.

Earth Hour järjestetään tänä vuonna kansainvälisesti jo yhdeksättä kertaa. Tapahtuman tarkoituksena on innostaa ihmisiä toimimaan ilmaston hyväksi sekä viestiä päättäjille ilmastonmuutoksen torjumisen tärkeydestä. Earth Houriin osallistui viime vuonna yli kaksi miljardia ihmistä 162 maassa, 7000 kaupunkia sekä valtava joukko yrityksiä, oppilaitoksia ja muita yhteisöjä. Suomessa Earth Hour järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2009, ja viime vuonna jo kymmenet tuhannet suomalaiset näyttivät tukensa ilmastonsuojelutyölle ottamalla osaa pimeään tuntiin.

WWF Suomi on osa laajaa, kansainvälistä WWF-verkostoa, jolla on toimistoja noin 50 maassa ja toimintaa yli sadassa maassa. Rakennamme tulevaisuuden, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs