Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » LähiTapiola ja Syöpäsäätiö yhteistyöhön suomalaisten terveyden ja syöpätutkimuksen edistämiseksi

LähiTapiola

LähiTapiola ja Syöpäsäätiö yhteistyöhön suomalaisten terveyden ja syöpätutkimuksen edistämiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2016 klo 09:00
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola ja Syöpäsäätiö ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, joka tukee suomalaisten terveyttä ja edistää syöpätutkimusta. Yhteistyö perustuu yhteiseen näkemykseen siitä, että on erityisen tärkeää investoida suomalaisten terveyteen.

”LähiTapiolassa tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään terveempää elämää ja pärjäämään elämässä taloudellisesti. Tuomme jatkossa markkinoille täysin uusia elämää turvaavia ratkaisuja, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme sekä yhteiskunnalle. Uskomme, että tutkimusyhteistyö Syöpäsäätiön kanssa auttaa tekemään suomalaisten elämästä terveempää”, sanoo LähiTapiola Henkiyhtiön toimitusjohtaja Minna Kohmo.

”Syöpäsäätiö on Suomen suurin yksityinen syöpätutkimuksen tukija. Kun tutkimukseen kohdistuu juuri nyt säästötoimia, on tehtävämme entistä tärkeämpi. Voimme nopeuttaa apurahoilla tutkimustyötä merkittävästi. LähiTapiolan tuki terveyden edistämisen hankkeisiin on kaivattua ja tervetullutta”, toteaa Syöpäsäätiön pääsihteeri Sakari Karjalainen.

Painopiste tutkimuksessa ja terveyden edistämisessä

LähiTapiolan tutkimuksen tuki kohdistuu terveystaloustieteelliseen ja lääketieteelliseen tutkimukseen. Syöpäsäätiö tekee tutkimusraportin syövän hoidon kustannuksista tämän vuoden aikana. Tutkimushanke on osa syöpätaakan arviointia suomalaisessa yhteiskunnassa. Sitä tarvitaan, jotta voidaan suunnata oikein terveyden edistämisen toimintaa ja arvioida sitä tehokkaasti.

LähiTapiolan tuen ansiosta Syöpäsäätiö laittaa hakuun syksyllä suurapurahan, joka on kaksivuotinen ja 200 000 euroa. Se kohdistuu syövän ehkäisyyn.

Alle 25-vuotiaiden työelämän ja opiskelun ulkopuolella olevien nuorten terveyttä edistetään LähiTapiolan tuella vuosina 2016-2018. Tätä Hyvä päivä -hanketta pilotoidaan Kainuussa.

Lisätietoja:

LähiTapiola:
Johtaja Arto Heinonen, yritysvastuu ja yhteiskuntasuhteet, puh. 050 555 4411, arto.heinonen@lahitapiola.fi

Syöpäsäätiö:
Pääsihteeri Sakari Karjalainen, Syövän kustannukset -hanke, syöpätutkimus
puh. 0400 818 910, sakari.karjalainen@cancer.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs