Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kylpyhuoneen remontti onnistuu helpommin Fira Palvelujen suunnitteluapurin avulla

Fira Palvelut

Kylpyhuoneen remontti onnistuu helpommin Fira Palvelujen suunnitteluapurin avulla

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2016 klo 10:00
Julkaisija: Fira Palvelut

Onko unelmiesi kylpyhuone lapsiperheen hektiseen arkeen taipuva monitoimitila vai eteerisen rentouttava spa-osasto? Putkiremontti on hyvä hetki uudistaa kylpyhuone juuri sellaiseksi, kuin on aina haaveillut. Putkiremontteihin erikoistunut Fira Palvelut lanseeraa ilmaisen 3D-suunnittelutyökalun, jota voi käyttää apuna uuden kylpyhuoneen suunnittelussa.

– Elämäntilanteiden ja trendien muuttuminen vaikuttavat myös siihen, millainen on toimiva kylpyhuone. Usein putkiremontti tehdään kylpyhuoneeseen, jonka pohja ja ratkaisut ovat vuosikymmenien takaa. Putkiremontti on oiva tilaisuus uudistaa kylpyhuoneen ilme ja parantaa tilojen käytännöllisyyttä, sanoo Fira Palveluiden palvelupäällikkö Maria Snäkin.

Fira Palveluiden suunnitteluapurin avulla kuka tahansa voi hahmotella toiveitaan putkiremontissa uusittavasta kylpyhuoneesta tai unelmoida uusista pesutiloista visuaalisessa muodossa. Suunnitteluapuri tarjoaa asukkaalle mahdollisuuden suunnitella unelmien kylpyhuoneen kolmiulotteisesti ja liikkua virtuaalisesti tilassa. Palvelu on ilmainen eikä vaadi rekisteröintiä.

Suunnitteluapurilla tehty kylpyhuonesuunnitelma voidaan luovuttaa Fira Palvelujen käyttöön. Mikäli käyttäjän taloyhtiöön on tulossa Fira Palveluiden putkiremontti, palveluinsinööri auttaa asukasta viimeistelemään suunnitelman lopulliseen muotoon.

Suunnitteluapurityökalu löytyy täältä: http://www.firapalvelut.fi/suunnitteluapuri.

 

Lisätietoja:

Maria Snäkin
Palvelupäällikkö
Fira Palvelut Oy
Puh. 040 143 0366
Sähköpostiosoite: maria.snakin@fira.fi 

 

Fira Palvelut Oy
Fira Palvelut Oy on putkiremontteihin erikoistunut kasvuyritys, joka tuo palvelunäkökulman putkiremontteihin ja korjausrakentamiseen. Fira Palvelujen mukaan taloyhtiöillä ja asukkailla on oikeus vaatia parempia putkiremontteja ja läpinäkyvämpiä toimintatapoja. Sen sijaan, että putkiremontti uhkaisi naapurisopua, voidaan se myös toteuttaa kunkin kotia kunnioittaen ja asukkaiden mielenrauhaa vaalien. Fira Palvelut on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on yksi osoitus siitä, että Fira Palvelut on luotettava kumppani. Fira Palvelut Oy kuuluu Fira-konserniin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs