Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kuuleeko Kouvola? Kesä tulee ja sen myötä tulee myös BURGER KING®

BURGER KING®

Kuuleeko Kouvola? Kesä tulee ja sen myötä tulee myös BURGER KING®

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2016 klo 17:21
Julkaisija: BURGER KING®

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa kesällä ravintolan Kouvolaan kauppakeskus Veturiin. Ravintola on järjestyksessään jo 24. BURGER KING® -ravintola Suomessa.

Tuntuu aina hienolta, kun pääsemme laajentumaan uudelle alueelle Suomessa – tällä kertaa Kymenlaaksoon”, iloitsee BURGER KING® -ravintoloiden ketjujohtaja Mikko Mollberg. Sijainti kauppakeskus Veturissa on vetovoimainen, ja uskomme Kouvolassa olevan kysyntää liekillä grillatuille ja asiakkaan toiveiden mukaan valmistetuille hampurilaisillemme”, hän jatkaa.

Myös kauppakeskus Veturissa iloitaan uudesta ravintolasta. ”Olemme erityisen ilahtuneita siitä, että saamme Kaakkois-Suomen ensimmäisen Burger King -ravintolan Veturiin. Uuden avauksen myötä pystymme vastaamaan kauppakeskuksen asiakaskunnan toiveisiin hampurilaisravintolasta. Ja nimenomaan Burger Kingiä on tänne meille kovasti toivottu”, toteaa kauppakeskusjohtaja Jari Koistinen.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

BURGER KING® -ketju on toiminut Suomessa 2,5 vuotta, joiden aikana ketjun kasvutahti on ollut vauhdikas. Kouvolaan avattava BURGER KING® -ravintola on järjestyksessään jo Suomen 24. ”Ja uusia ravintola-avauksia on tulossa lisää syksyllä”, vinkkaa Mollberg.

Kesällä aukeava Kouvolan BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä.

 

LISÄTIETOJA:

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

 

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 14 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu lähes 50 hotellia ja yli 200 ravintolaa. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 386,2 M€. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs