Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kutsu tiedotusvälineiden edustajille Pakkasukon ja Joulupukin tapaamiseen Lappeenrantaan 23.12.

Lappeenrannan kaupunki

Kutsu tiedotusvälineiden edustajille Pakkasukon ja Joulupukin tapaamiseen Lappeenrantaan 23.12.

Tiedote.
Julkaistu: 19.12.2014 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki toivottaa tiedotusvälineiden edustajat tervetulleiksi Pakkasukon ja Joulupukin tapaamiseen Lappeenrantaan 23.12.2014. 

Pakkasukko ja Joulupukki kohtaavat Nuijamaan rajalla klo 9 

  • Pakkasukko ja Joulupukki kohtaavat Nuijamaalla Suomen ja Venäjän rajaportilla klo 9, jossa herrat vaihtavat keskenään lahjoja ja venäläiset lapset esittävät ohjelmaa. Seurueet siirtyvät noin klo 9.30 Lappeenrannan keskustaan kauppakeskus Galleriaan iloiseen joulutapahtumaan. 
  • Rajalle saapuvien median edustajien tulee ilmoittautua mahdollisimman pian Lappeenrannan kaupungin tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kalliolle (yhteystiedot lopussa). 

Nuijamaan rajanylityspaikka
Kaakkois-Suomen rajavartiosto
Nuijamaan rajatarkastusasema
Nuijamaantie 1740
54230 Nuijamaa
http://www.rajaliikenne.fi/fin/tietoa_rajaliikenteesta/rajanylityspaikat/nuijamaa.htm

Ohjelma kauppakeskus Gallerialla klo 11 alkaen 

  • Kauppakeskus Gallerialla klo 11 alkavassa tilaisuudessa esitellään molempien maiden joulutraditioita. Pakkasukon seurueeseen kuuluvat Zimushka-Zima ja Snegurochka esittävät yhdessä avustajansa kanssa Pakkasukon perinteisen laulu- ja tanssiesityksen. Vastaavasti Rajan Nuorten tonttutanssiryhmä tuo tapahtumaan suomalaista jouluperinnettä. Mukaan on kutsuttu myös lähialueen päiväkotien ryhmiä ja tilaisuus on avoin kaikille. 

Kauppakeskus Galleria
Kauppakatu 40
53100 Lappeenranta
http://www.gallerialappeenranta.fi/

Rauhanrantaan siirtyminen

Yleisötapahtuman päätyttyä, noin klo 12.15, Pakkasukko ja Joulupukki siirtyvät seurueineen Lappeenrannan Rauhassa sijaitsevaan Rauhanrantaan, jossa on luvassa jouluista ohjelmaa ja juhla-ateria tiedotusvälineiden edustajille ja muulle seurueelle. 

  • Ohjelma etenee alkaen klo 13 glögitarjoilulla Simojoen lohirannan kodalla, jonka jälkeen esitellään porojen valjastusta, ajoa ja suopungin heittoa. Ravintola Rauhanrannassa tarjoillaan tonttujen valmistama juhla-ateria klo 14.30, tilaisuus päättyy noin klo 16.

Ravintola Rauhanranta
Alminraitti 13
55320 Lappeenranta
http://www.salpasafarit.fi/kohde.php?i=Ravintola_Rauhanranta&k_id=52

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Lappeenrannan kaupunki
Tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio
jorma.kallio@lappeenranta.fi
Puh. 05 616 2322

 

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs