Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kutsu Terrafamen tiedotustilaisuuteen keskiviikkona 27.7.2016

Terrafame Oy

Kutsu Terrafamen tiedotustilaisuuteen keskiviikkona 27.7.2016

Kutsu.
Julkaistu: 25.07.2016 klo 13:27
Julkaisija: Terrafame Oy

Terrafame Oy järjestää keskiviikkona 27.7.2016 kello 14.00 tiedotustilaisuuden, jossa toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen kertoo yhtiön toiminnan kehityksestä vuoden 2016 toisella vuosineljänneksellä. Tilaisuudessa ovat läsnä myös Terrafame Oy:n hallituksen puheenjohtaja Lauri Ratia ja Terrafame Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Hietanen.

Tilaisuus järjestetään Terrafamen kaivoksella, Talvivaarantie 66, 88120 Tuhkakylä.

Tilaisuuteen osallistuvia median edustajia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon kulkulupien järjestämiseksi viimeistään tiistaina 26.7.2016 klo 18:00 mennessä osoitteeseen anu.salonen@terrafame.fi.

Lisätiedot: Viestintäassistentti Anu Salonen, +358 (0)40 569 9225

Terrafame Group Oy on Suomen valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö, jonka vastuulla on hallita valtion omistusta ja käyttää omistajavaltaa Terrafame Oy:ssä. Terrafame Groupin tehtävänä on hankkia Terrafameen yksityistä täydentävää rahoitusta sekä tukea kaivosyhtiön toiminnan vakauttamista ja kehittämistä. Terrafame Groupin tehtäviin kuuluu myös auttaa kaivosvesien puhdistukseen liittyvien uusien teknologisten ratkaisujen kehittämisessä.

Terrafame Oy on suomalainen kaivosyhtiö, joka tuottaa biokasaliuotusmenetelmällä ensisijassa nikkeliä ja sinkkiä Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan. Tavoitteena on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava kaivostoiminta. Terrafamen omistaa Terrafame Group Oy.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs