Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kutsu medialle: Brändätään feminismi uusiksi - tervetuloa WOW Finland 2017 suunnittelutilaisuuteen Tavastialle keskiviikkona 23.3.

Tampere-talo Oy

Kutsu medialle: Brändätään feminismi uusiksi - tervetuloa WOW Finland 2017 suunnittelutilaisuuteen Tavastialle keskiviikkona 23.3.

Kutsu.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 16:18
Julkaisija: Tampere-talo Oy

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tyttöjä ja naisia juhlistavan WOW Finland 2017 -tapahtuman suunnittelutilaisuuteen Tavastialle Helsinkiin keskiviikkona 23.3.2016 kello 10‒12. WOW Women of The World on Suomeen ensi kertaa rantautuva, kansainvälinen feminististen kulttuurifestivaalien verkosto, jossa juhlitaan kaikkea sitä, mitä tytöt ja naiset ovat saaneet aikaan. Helsingin tilaisuuteen on tulossa yli sata osallistujaa pohtimaan sisältöjä maaliskuussa 2017 Tampereella huipentuvaan päätapahtumaan.

WOW Women of The World on Lontoon Southbank Centren kehittämä kansainvälisesti levinnyt tapahtumakonsepti, josta on kasvanut maailman suurin naisliike. WOW haluaa brändätä feminismin uudelleen: avoimeksi ja iloiseksi. Tavoite on, että jokainen saisi valita itse elämänsä suunnan ja kukoistaa. Panostaminen tyttöihin ja naisiin voi osaltaan olla avain tämän maailman ongelmien ratkaisemiseksi.

Suomen päätapahtuma WOW FINLAND 2017 järjestetään Tampere-talossa naisten viikolla 8.‒11.3.2017 osana Suomi 100 -juhlavuotta. Tapahtuman sisältöjä ammennetaan ja pohditaan jo nyt eri puolilla Suomea pidettävissä think in -tilaisuuksissa. Tilaisuuksiin ja päätapahtumaan kutsutaan mukaan kaikenlaisia naisia ja tyttöjä, miehiä ja poikia ikään, sukupuoleen, sosiaaliseen asemaan, rotuun tai mihin tahansa muuhun demografiseen tekijään katsomatta.

Tavastialla 23.3. järjestettävä think in -tapahtuma on seuraava mahdollisuus osallistujille ja asiasta kiinnostuneille ideoida yhdessä, keitä Tampereen päätapahtumassa halutaan nähdä ja kuulla sekä mistä aiheista halutaan keskustelua, mitä halutaan oppia ja edistää. Tapahtumia on tulossa vielä mm. Jyväskylässä, Vaasassa, Rovaniemellä ja Ahvenanmaalla.

Suomen hankkeen vetäjinä toimivat Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas, Suomen Lontoon Instituutin johtaja Pauliina Ståhlberg sekä Feministisen ajatushautomo Hatun johtaja Rosa Meriläinen.

WOW:n ambassadoreina on näyttävä joukko suomalaisia eturivin naisia: Maryan Abdulkarim, Maria Veitola, Fatima Anttonen, Anna Jungner-Nordgren, Rosa Liksom, Marianne Heikkilä, Virpi Sarasvuo ja Riitta Uosukainen.

WOW:n työryhmään kuuluvat Johanna Sumuvuori, Pauliina Ståhlberg, Paulina Ahokas, Rosa Meriläinen, Helena Hiilivirta, Saara Särmä, Johanna Sinisalo, Minnakaisa Kuivalainen, Hanna Rosendahl, Outi Sjöholm, Katja Ståhl, Tiina Syrjä, Pauliina Inervo, Anna-Kaisa Ikonen, Mirva Merimaa ja Jenni Bergman.

Median ilmoittautuminen tapahtumaan
Jenni Bergman: p. 040 503 9862, wowthinkin@gmail.com

Tavastia-klubi: Urho Kekkosen katu 6, Helsinki

Lisätietoja

Tampere-talo: toimitusjohtaja Paulina Ahokas, p. 040 5511 551, paulina.ahokas@tampere-talo.fi
Ajatushautomo Hattu: johtaja Rosa Meriläinen, p. 050 432 6679 rosa.merilainen@kolumbus.fi
Suomen Lontoon Instituutti: johtaja Pauliina Ståhlberg, puh. + 44 7711008792, pauliina.stahlberg@finnish-institute.org.uk

Aihetunniste somessa: #WOWFIN

WOW Finland Facebookissa

WOW London

WOW Global

Tulevat WOW FINLAND THINK IN - tapahtumat:
Helsinki: 23.3.2016, Tavastia-klubi klo 10-12
Tampere: 19.4.2016, Tampereen yliopisto klo 14
Jyväskylä, 12.5.2016, paikka ja aika vahvistuvat myöhemmin
Vaasa: 3.6.2016 klo 15, Kuntsin modernin taiteen museo
Helsinki: elokuussa 2016, paikka ja aika vahvistuvat myöhemmin 
Rovaniemi: elo-syyskuu, paikka ja aika vahvistuvat myöhemmin
Turku: 16.9.2016, paikka ja aika vahvistuvat myöhemmin
Tampere: 12.10.2016 klo 16.30-19, Tampere-talo
Tulossa myös Ahvenanmaa ja Imatra.

Tampere-talo on monipuolinen, laajaa asiakaskenttää palveleva kulttuurin, konserttien ja kokouspalveluiden tarjoaja. Se on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka on toistuvasti valittu Suomen kongressitalojen kärkeen.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs