Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kutsu medialle: Brändätään feminismi uusiksi – tervetuloa edistämään suomalaista tasa-arvoa 12.5. Jyväskylän Paviljonkiin

Tampere-talo Oy

Kutsu medialle: Brändätään feminismi uusiksi – tervetuloa edistämään suomalaista tasa-arvoa 12.5. Jyväskylän Paviljonkiin

Kutsu.
Julkaistu: 03.05.2016 klo 16:50
Julkaisija: Tampere-talo Oy

Kulttuurifestivaali WOW Women of The World on kansainvälisesti levinnyt naisliike ja tapahtumakonsepti, joka rantautuu vihdoin myös Suomeen ja Tampere-taloon maaliskuussa 2017 osana itsenäisyyden juhlavuotta. Tampereen päätapahtuman sisältöjä, puhujia ja muuta ohjelmaa ideoidaan yhteisöllisesti eri puolilla Suomea pidettävissä, kaikille avoimissa tapaamisissa. Seuraava tilaisuus on torstaina 12.5. klo 15-17 Jyväskylän Paviljongissa, jonne myös tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita.

WOW Women of The World on Lontoon Southbank Centressa kehitetty tapahtumakonsepti. WOW haluaa brändätä feminismin uusiksi: avoimeksi ja iloiseksi. Tavoite on, että jokainen saisi valita itse elämänsä suunnan ja kukoistaa. Panostaminen tyttöihin ja naisiin voi osaltaan olla keino tämän maailman ongelmien ratkaisemiseksi.

Suomen päätapahtuman WOW FINLAND 2017 vetäjinä toimivat Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas, Suomen Lontoon Instituutin johtaja Pauliina Ståhlberg sekä Feministisen ajatushautomo Hatun johtaja Rosa Meriläinen. Ahokas ja Meriläinen ovat paikalla Jyväskylän Paviljongissa.

Tapahtuman halutaan herättävän naisten, tyttöjen, miehien ja poikien kiinnostuksen ikään, sukupuoleen, sosiaaliseen asemaan, rotuun tai mihin tahansa muuhun demografiseen tekijään katsomatta. Eri puolilla Suomea pidettäviin avoimiin suunnittelutilaisuuksiin kutsutaan kaikkia asiasta kiinnostuneita ideoimaan yhdessä, keitä Tampereen päätapahtumassa halutaan nähdä ja kuulla sekä mistä aiheista halutaan keskustelua tai mitä halutaan oppia ja edistää. 

Suunnittelutilaisuuksia on pidetty jo Tampereella ja Helsingissä, ja niitä on tulossa vielä mm. Jyväskylässä, Vaasassa, Rovaniemellä ja Ahvenanmaalla. Tapahtumissa ja niiden välillä yhteisö keskustelee aiheesta sosiaalisessa mediassa tunnisteella #WOWFIN. 

WOW:n lähettiläiksi on lupautunut joukko suomalaisia eturivin naisia: Maryan Abdulkarim, Maria Veitola, Fatima Anttonen, Anna Jungner-Nordgren, Rosa Liksom, Marianne Heikkilä, Virpi Sarasvuo ja Riitta Uosukainen.

WOW:n työryhmään kuuluvat Johanna Sumuvuori, Pauliina Ståhlberg, Paulina Ahokas, Rosa Meriläinen, Helena Hiilivirta, Saara Särmä, Johanna Sinisalo, Minnakaisa Kuivalainen, Hanna Rosendahl, Outi Sjöholm, Katja Ståhl, Tiina Syrjä, Pauliina Inervo, Anna-Kaisa Ikonen, Mirva Merimaa ja Jenni Bergman.

Päätapahtuma on Tampere-talossa naisten viikolla 8.‒11.3.2017 osana Suomi 100 -juhlavuotta.

Toimittajien ilmoittautuminen tapahtumaan
Jenni Bergman: wowthinkin@gmail.com

Jyväskylän Paviljonki (Lutakonaukio 12) , to 12.5.2016 klo 15.00-17.00

Lisätietoja

Tampere-talo: toimitusjohtaja Paulina Ahokas, p. 040 5511 551, paulina.ahokas@tampere-talo.fi

Ajatushautomo Hattu: johtaja Rosa Meriläinen, p. 050 432 6679 rosa.merilainen@kolumbus.fi

Suomen Lontoon Instituutti: johtaja Pauliina Ståhlberg, puh. + 44 7711008792, pauliina.stahlberg@finnish-institute.org.uk

Aihetunniste #WOWFIN

WOW FIN Twitterissä

WOW Finland Facebookissa

WOW London 

WOW Global

Tulevat WOW FINLAND THINK IN - tapahtumat:

Vaasa: 3.6.2016, Kuntsin modernin taiteen museo
Helsinki: elokuussa 2016, Kallion seurakuntakoti
Imatra: 26.8.2016, Imatran Lyseo
Ahvenanmaa: Elokuu, Åland Maritime Museum
Rovaniemi: elo-syyskuu, paikka ja aika vahvistuvat myöhemmin
Turku: 16.9.2016, paikka ja aika vahvistuvat myöhemmin
Tampere: 12.10.2016, Tampere-talo

Tampere-talo on monipuolinen, laajaa asiakaskenttää palveleva kulttuurin, konserttien ja kokouspalveluiden tarjoaja. Se on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka on toistuvasti valittu Suomen kongressitalojen kärkeen.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs