Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kutsu: Lähes 550 uutta osaajaa TAMKista - valmistumisjuhlat 11.6.2016

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kutsu: Lähes 550 uutta osaajaa TAMKista - valmistumisjuhlat 11.6.2016

Tiedote.
Julkaistu: 08.06.2016 klo 06:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Toimituksenne väki on tervetullut Tampereen ammattikorkeakoulun kevätkauden valmistumisjuhlaan lauantaina 11.6.2016 Tampereen ammattikorkeakoululle, Kuntokatu 3/Teiskontie 33, juhlasaliin. Ensimmäinen juhla alkaa kello 10.00 ja toinen juhla kello 12.00. Molempien juhlien ohjelma on samansisältöinen. Perjantain juhliin odotetaan yhteensä yli tuhatta henkilöä, opintonsa päättäviä ja heidän läheisiään.


TAMKissa juhlitaan valmistuneita lauantaina kahteen otteeseen

Tampereen ammattikorkeakoulussa vietetään kaksi valmistumisjuhlaa lauantaina 11.6.2016. Pääkampuksen juhlasali täytyy opiskelijoista ja heidän läheisistään kello 10 ja kello 12.

TAMKista valmistuu toukokuussa 546 opiskelijaa. Kesäkuun valmistumispäivänä 30.6. valmistuu vielä lähes 300 opiskelijaa. TAMK julkaisee kuukausittain nettisivuillaan niiden valmistuneiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen.

Ensimmäisessä valmistumisjuhlassa kello 10 todistuksensa saavat tekniikan ja liikenteen sekä luonnonvara-alan AMK-tutkinnon ja ylemmän AMK-tutkinnon suorittaneet. Juhlapuheen pitää markkinointi- ja viestintäjohtaja Anna-Stiina Boström Vexve Oy:stä ja opiskelijan puheenvuoron talotekniikan koulutusohjelmasta insinööriksi (AMK) valmistuva Saara Vänskä.

Kello 12 alkava juhla ontarkoitettu kaikilta muilta koulutusaloilta valmistuneille. Juhlapuhujana on hotellinjohtaja Birgit Aikio Norlandia Care Tampere Hotelista, ja valmistuvien puolesta puheenvuoron pitää sosionomi (AMK) Hanna-Kaisa Vasama.

TAMKin juhlapuheen pitää rehtori Markku Lahtinen. Juhlapäivänä jaetaan myös stipendejä sekä palkinnot parhaasta AMK-opinnäytetyöstä ja YAMK-opinnäytetyöstä.

Tervetuloa!


Lisätietoja 

- Opiskelijapalveluiden päällikkö Tarja Kalliomäki-Linnas, tarja.kalliomaki-linnas@tamk.fi, p. 050 505 1747
- Vararehtori Marja Sutela, marja.sutela@tamk.fi, p. 040 721 5204

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs