Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kunnanjohtajan #KorjaaMäntyharju-kampanja kutsuu kaikki kehittämään Mäntyharjua

Mäntyharjun kunta

Kunnanjohtajan #KorjaaMäntyharju-kampanja kutsuu kaikki kehittämään Mäntyharjua

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 18:33
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

Kampanjan kautta haetaan kehittämiskohteita ja ratkaisuehdotuksia siihen, miten Mäntyharjusta saadaan viihtyisämpi, yhteisöllisempi ja turvallisempi paikka.

Mäntyharjussa käynnistetään #KorjaaMäntyharju-kampanja. Kampanja on kunnanjohtaja Jukka Ollikaisen suojelema käytännön toimia korostava tempaus, johon kutsutaan mukaan kaikkia mäntyharjulaisia asukkaita, vapaa-ajan asukkaita, yhdistyksiä, yrityksiä ja muita aktiivisia toimijoita. Mäntyharju sai Elävät Kaupunkikeskustat ry:ltä viime viikolla merkittävän tunnustuksen pienten keskusten kehittämispalkinnon muodossa.

-Työtä meillä riittää, vaikka palkinnon menneestä työstä ja aikaansaannoksista saimmekin. Kunnia palkinnosta kuuluu erityisesti yrityksille ja yhdistyksille, jotka ovat tehneet tinkimätöntä työtä Kirkonkylällä ja palvelukeskustassa jo vuosikymmenten ajan. Näen, että palkinto toimii erinomaisena kannustimena keskustaajamamme kehittämiseen tulevaisuutta ajatellen, toteaa kunnanjohtaja Ollikainen.

#KorjaaMäntyharju-kampanjassa kerätään tietoa kaikenlaisista kehittämiskohteista keskustaajaman alueella. Kohde voi olla kooltaan pieni tai iso. Esimerkkeinä kehittämiskohteista ja korjattavista asioista voidaan mainita mm. tyhjennystä kaipaava roskis Rantapuistossa, lenkkipolun yli kaatunut puu tai vaikkapa torin toimintaa koskeva kehitysidea.

Miten voin osallistua kampanjaan?

Korjausidean esiintuonnissa kaksi asiaa ovat välttämättömiä:

  1. korjaamista vaativa kohde JA
  2. korjausehdotus

Korjausidean ja ratkaisuehdotuksen voit kertoa kampanjan Facebook-sivulla, Instagramissa tai tämän linkin (www.bit.ly/korjaamantyharju) takaa löytyvän lomakkeen kautta. Facebook-sivun löydät hakemalla Facebookista sivua KorjaaMäntyharju. Instagramissa voit osallistua kampanjaan lataamalla kuvan korjausideaan liittyvästä kuvasta ja kirjoittamalla ratkaisuehdotuksen sekä tekstin #KorjaaMäntyharju.

-Meillä tehdään jatkuvasti työtä viihtyisämmän ja turvallisemman kunnan puolesta. Tällä kampanjalla saamme myös kaikki asukkaat uusin sähköisin keinoin mukaan kehitystyöhön. Nyt haetaan nimenomaan kehitettäviä kohteita, joissa kunnalla on mahdollisuus toimia. Mäntyharjun kehittäminen on meidän kaikkien yhteinen asia, luonnehtii kunnanjohtaja Ollikainen.

Korjausideat ja -ehdotukset otetaan vastaan, rekisteröidään systemaattisesti ja otetaan mahdollisuuksien mukaan työlistalle. Luonnollisesti roskiksen tyhjentäminen onnistuu nopeammin kuin esimerkiksi uuden liikenneympyrän rakentaminen. Kaikki ideat ja ehdotukset otetaan joka tapauksessa vakavasti.

 

Lisätiedot:

kunnanjohtaja Jukka Ollikainen, 040 7797 747, jukka.ollikainen(at)mantyharju.fi

markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso, 040 774 1902, olli.marjalaakso(at)mantyharju.fi

Mäntyharju on noin 6200 asukkaan luonnonkaunis Etelä-Savossa. Kunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen, yrittäjyyden edistäminen ja hyvät palvelut luovat vahvan perustan toiminnan kehittämiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs