Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Koululaisille suunnatusta kesätoiminnasta on tehty koontisivu nettiin

Lappeenrannan kaupunki

Koululaisille suunnatusta kesätoiminnasta on tehty koontisivu nettiin

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2015 klo 09:48
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Koululaisten kesälomat lähestyvät ja monessa perheessä mietitään, kuinka lasten ja nuorten päivä sujuisi hyvin ja turvallisesti vanhempien ollessa työssä.

Lappeenrannan kasvatus- ja opetustoimi on luonut uuden verkkosivun, josta huoltajat löytävät kootusti tietoja tarjolla olevasta kesäloma-ajan toiminnasta Lappeenrannassa. Kesän 2015 tietoja lapsille ja nuorille suunnatuista vapaa-ajan aktiviteeteista on koottu Pedanet-sivulle https://peda.net/id/5fc03408e.

Lappeenrannassa useat yleishyödylliset yhteisöt järjestävät lapsille ja nuorille kesätoimintaa ja erilaisia loma-ajan aktiviteetteja. Monesti huoltajien on hankala löytää tietoja hyvistä ja monipuolisista toiminnoista, joihin he voisivat ohjata lapsiaan. Vastaavasti toiminnan järjestäjillä on vaikeuksia tavoittaa perheet ja tiedottaa tarjonnastaan.

Uuden verkkosivun tarkoituksena on helpottaa vanhempien tiedonsaantia. Pedanet-sivulla on linkkejä järjestäjien omille tapahtumasivuille ja linkki vie suoraan tarjottavana olevaan kesätoimintaan. Järjestäjät perivät toiminnastaan osallistumismaksun. Toiminnan järjestäjä vastaa toiminnan sisällöstä ja sivuilla olevien tietojen ajantasaisuudesta. Kaupunki ei ole Pedanet-sivulla esitellyn toiminnan järjestäjänä.

Liikkeelle on lähdetty kokeillen ja ensi vaiheessa kasvatus- ja opetustoimi hakee kokemuksia siitä, miten koontisivu helpottaa tiedonkulkua ja palvelee vanhempia. Jos tulokset osoittautuvat hyviksi, vastaavanlainen sivu tehdään myös koulujen syysloman ja talviloman tarjonnasta sekä mahdollisesti laajemminkin lapsille ja nuorille suunnatusta vapaa-ajan harrastustoiminnasta.

 Lisätietoja:

Kasvatus- ja opetustoimi
Koordinaattori Eija Topra, puh. 040 596 3140
eija.topra@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs