Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Koulukoti rokkaa 20.5.2015 Muhoksella

Nuorten Ystävät

Koulukoti rokkaa 20.5.2015 Muhoksella

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2015 klo 11:19
Julkaisija: Nuorten Ystävät

Nuorten Ystävien koulukoti Pohjolakodilla Muhoksella rämähtää rokki soimaan keskiviikkona 20.5.2015, kun ensimmäistä kertaa järjestettävän PokoRockin ulkolavalle nousee huippusuosittu rap-artisti Mikael Gabriel.

PokoRock on yksi Pohjolakodin satavuotisjuhlavuoden tapahtumista, jonka järjestelyissä näkyy vahvasti koulukodin nuorten kädenjälki.

- Nuoret ovat itse valinneet pääesiintyjäksi Mikael Gabrielin ja osallistuneet muutenkin innolla PokoRockin järjestelyihin. Koulukodissa on lahjakkaita ja taitavia räppääjiä, jotka riimittelevät jatkuvasti muiden nuorten sekä aikuisten iloksi. Nuoret toimivatkin nyt Mikael Gabrielin lämppärinä ja myös juontavat koko tilaisuuden, kertoo Pohjolakodin musiikin ohjaaja Matti Haapalainen.

PokoRock on yksityistilaisuus noin 300:lle Pohjolakodin, muiden Nuorten Ystävien toimintayksiköiden ja Muhoksen ammattiopisto Luovin nuorelle.

- Halusimme järjestää juhlavuoden hengessä tilaisuuden, joka on aidosti nuorillemme suunnattu. PokoRock sai alkunsa nuorten ideasta järjestää tämän tyylinen tapahtuma koulukodille. Nuorten lisäksi näissä talkoissa on ollut mukana koko koulukodin henkilökunta, Haapalainen kertoo PokoRockin synnystä.

Oulun Kärpät mukana tapahtumassa

Ennen iltapäivän PokoRockia Pohjolakodin nuoret pelaavat pesäpallo-ottelun jääkiekon Suomen mestareita Oulun Kärppiä vastaan klo 9.30 alkaen Muhoksen Ponkilan pesäpallostadionilla.

- Urheilu on Pohjolakodissa kaikkien sydäntä lähellä. Nuoret osallistuvat hyvällä menestyksellä vuosittain erilaisiin urheilukilpailuihin ja on hienoa, että Oulun Kärpät tulee mukaan juhlistamaan päivää ja tapaamaan koulukodin nuoria, Pohjolakodin johtaja Kati Lehtola kertoo.

PokoRock 20.5.2015

Koulukoti Pohjolakoti Muhos, Pohjolantie 50, 91500 Muhos
Tilaisuus alkaa klo 13.00 ja päättyy noin klo 16.30.
Mikael Gabriel esiintyy klo 15.00 alkaen.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö
Jarno Kinnunen
p. 044 7341 547
jarno.kinnunen@nuortenystavat.fi

Liitetiedostot

Nuorten Ystävien Muhoksella sijaitseva koulukoti Pohjolakoti täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Pohjolakodin 100-vuotista toimintaa juhlistetaan vuoden 2015 aikana monin eri tavoin huomioiden Pohjolakodissa asuvat ja asuneet nuoret, yhteistyökumppanit sekä toiminnan muut sidosryhmät. Juhlavuoden kantavana teemana on osallisuus ja yhteisöllisyys. Juhlavuoden pääjuhla järjestetään 27.8.2015 Pohjolakodilla Muhoksella.

Pohjolakoti on koulukoti, joka tarjoaa monipuolista lastensuojelua ja opetusta sijoitetuille nuorille. Pohjolakodin palvelukeskus sisältää kolme perhekotia, kaksi sijaishuollon yksikköä, kaksi sijaishuollon erityisyksikköä sekä kriisi- ja erityisen huolenpidon yksikön, Pohjolan koulun sekä moniammatillisen työntekijäverkoston.
Lisätietoa www.nuortenystavat.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs