Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Koulujen talvilomalla elämyksiä Softenginestä rusettiluisteluun

Lappeenrannan kaupunki

Koulujen talvilomalla elämyksiä Softenginestä rusettiluisteluun

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2016 klo 08:15
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin nuoriso- ja liikuntatoimi järjestää monenlaista toimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille koulujen talvilomaviikolla. Ensimmäisinä tapahtumista pääsevät nauttimaan alakoululaiset, joiden oma disco saattelee lomatunnelmiin Monarilla perjantaina 26.2.2016 kello 18–21. Heti seuraavana päivänä, lauantaina 27.2. järjestetään samassa paikassa päihteetön nuorisotapahtuma, jonka pääesiintyjänä on Softengine. Paikalla on myös DJ, pelihuone, maalauspiste ja muuta toimintaa. Tapahtuman ovet avautuvat kello 18 ja juhlinta loppuu kello 23. 

Lasten liikuntamaa tarjoaa erilaisia liikuntatoimintoja kaiken ikäisille. Joutsenohallissa Lasten liikuntamaa järjestetään sunnuntaina 28.2. kello 10–13. Kourulan palloiluhallissa liikuntamaa on sunnuntaina 6.3. kello 10–13. Liikuntamaan hinta on 2€/lapsi niin Joutsenossa kuin Kourulassakin. Lauritsalan uimahalli muuttuu lauantaina 5.3. Lasten liikuntamaaksi. Tapahtuma on avoinna klo 11–14 ja siihen voi osallistua uimahallimaksulla. 

Perinteiset nuorille ja lapsiperheille tarkoitetut Keilakarkelot järjestetään karkauspäivänä 29.2. klo 10–16 Lappeenrannan keilahallilla. Ilmoittautuminen tehdään suoraan keilahallille ja keilailun hinta on 2€/hlö/tunti. 

Tiistaina 1.3. klo 10–13.30 on Lappeenrannan uimahallilla lapsille suunnattu Vesipeuhupäivä. Alle 10-vuotias lapsi voi osallistua oman aikuisen kanssa. Mukana vesipeuhupäivässä on Merenneito Riia, joka leikkii lasten kanssa ja opettaa merenneitotaitoja. Merenneito uiskentelee lastenaltaassa klo 11–11.45 ja isossa altaassa klo 12.30–13.15. 

Myllymäen laskettelukeskukseen järjestetään maksuton yhteiskuljetus tiistaina 1.3. Kyytiin pääsee, kun on ilmoittautunut etukäteen. Linja-auto lähtee Sammonlahden kauppojen luona olevalta pysäkiltä kello 12 ja kulkee reittiä Kourulan Nesteen pysäkiltä Peltolan koulun pysäkille, josta jatkaa Lauritsala-talon edessä olevalle pysäkille ja siitä Joutsenon Keskuskadun pysäkille. Takaisin kuljetus lähtee kello 19. Kuljetukseen ilmoittaudutaan tapahtumakalenterin linkistä nuorisotoimen kotisivuilla. 

Kisapuistossa järjestetään Koko perheen iloinen talvitapahtuma keskiviikkona 2.3. klo 17.30–19. Liigahallissa tapahtuman avaa taitoluistelujoukkue Frozen Illusions, jonka jälkeen on yleisöluistelua ja rusettiluistelu. Jääpalloseura Veiterä järjestää ohjelmaa ulkona tekojäällä. Omat mailat ja pallot mukaan. Puffetista voi ostaa muun muassa kuumaa mehua ja makkaraa, mutta myös omia tai nuorisotoimen tarjoamia makkaroita voi paistaa itse makkaranpaistopisteellä. VPK tuo kalustoaan näytille, joka ainakin perheen pienimpiä kiinnostaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Shoppailu- ja Megazonematka Lahteen järjestetään keskiviikkona 3.3. Päivän aikana voi tehdä ostoksia kaupungilla ja osallistua lasersotaan suositussa Megazone-laserpelissä.

Mukaan mahtuu vielä ja ilmoittautumisaikaa Lahden matkalle on jatkettu to 25.2. asti. Paikat täytetään ilmoittumisjärjestyksessä. Tapahtumaan voi ilmoittautua tapahtumakalenterin linkistä nuorisotoimen kotisivuilla. 

Tapahtumakalenteri, ilmoittautumislinkit ja lisätiedot tapahtumista sekä linja-autojen reiteistä ovat kaupungin kotisivuilla http://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Nuorten-palvelut/Nuorisotoimen-tapahtumakalenteri

 

Talviloman tapahtumia 26.2.–6.3.2016 

pe 26.2. Alakoululaisten disco Monarilla klo 18−21, liput 2 €.

la 27.2. Nuorten tapahtuma Monarilla, pääesiintyjänä Softengine klo 18–23, päihteetön ja savuton tapahtuma, vapaa pääsy.

su 28.2. Lasten liikuntamaa, Joutsenohalli klo 10−13, hinta 2€/lapsi.

ma 29.2. Keilakarkelot, Lappeenrannan keilahalli  klo 10−16, hinta 2€/hlö/tunti, tarkoitettu nuorille ja lapsiperheille. Ilmoittautumiset suoraan keilahallille.

ti 1.3. Vesipeuhupäivä, Lappeenrannan uimahalli klo 10−13.30, koko perheelle (alle 10-vuotias lapsi vain oman aikuisen kanssa) hinta normaali uimahallimaksu.

ti 1.3. Yhteiskuljetus Myllymäen laskettelukeskukseen Lähtö klo 12 Sammonlahti – Kourula – Peltola – Lauritsala. Lähtö takaisin klo 19. Maksuton, ilmoittautuminen ennakkoon.

ke 2.3. Koko perheen iloinen talvitapahtuma, Kisapuisto, Liigahalli ja tekojää klo 17.30–19, vapaa pääsy.

la 5.3. Lasten liikuntamaa, Lauritsalan uimahalli klo 11−14, uimahallimaksu 6/3,50/1,50 €.

su 6.3. Lasten liikuntamaa, Kourulan palloiluhalli klo 10−13, hinta 2€/lapsi. 

Koulujen talvilomaviikolla nuorisotilat ovat avoinna normaalisti.

  

Lisätietoja: 

Lahden matka
vs. nuoriso-ohjaaja Mira Honkaniemi p. 040 504 1945
mira.honkaniemi@lappeenranta.fi 

Myllymäen laskettelukeskuksen kuljetus
nuoriso-ohjaaja Lasse Piira p. 040 077 8524
lasse.piira@lappeenranta.fi 

Liikuntatoimen tapahtumat
liikunnanohjaaja Kati Koivukangas p. 040 481 9399
kati.koivukangas@lappeenranta.fi

Nuorisotoimen tapahtumat
nuoriso-ohjaaja Niina Ljungkvist p. 040 504 1947
niina.ljungkvist@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs