Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kotimainen PPO-verkkokauppa avattu - Turvaa ja valoa kotiin, mökille ja tien päälle

PPO-Elektroniikka Oy

Kotimainen PPO-verkkokauppa avattu - Turvaa ja valoa kotiin, mökille ja tien päälle

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 08:00
Julkaisija: PPO-Elektroniikka Oy

PPO-Elektroniikka Oy on avannut 35-vuotisjuhlansa kunniaksi kuluttajia palvelevan PPO-verkkokaupan. Tuomme verkkokauppaamme vahvan ammattipuolen kokemuksen ja elektroniikkaosaamisen.  Aloitusvalikoimastamme löytyy murtohälyttimiä, paikantimia, GSM-ohjauslaitteita ja LED-valoja.   

Turvaa tuovat laitteet lisäävät myös viihtyisyyttä ja helpottavat arkea. Murtohälyttimeen voi lisätä vaikkapa vesivuotohälytysantureita ja palovaroittimia. Laitteita voidaan valvoa ja ohjata etänä. Esimerkiksi kännykällä voit laittaa mökin murtosuojauksen tai lämmöt päälle ja pois. Ovipuhelimella voit katsoa, kuka on ovellasi. Tarjoamme myös paikannukseen erilaisia vaihtoehtoja, joihin voidaan liittää kuukausiveloituspohjainen PPO-paikannuspalvelu. 

Kunnollinen valaistus on osa kokonaisturvallisuutta ja tärkeä osa kodin ilmettä. Verkkokaupastamme löytyy kodin ja piha-alueiden LED-valaisimia kuten työvaloja, valonheittimiä ja panelivaloja sekä niihin sopivia polttimoita. 

Valikoima kasvaa kevään aikana  
Valikoimaamme on tulossa muun muassa polkupyöriin hyvin soveltuva paikannuslaite sekä henkilöpaikannukseen uusia tuotteita, kuten testeissä toimivaksi osoittautunut paikantava kengänpohjallinen - hyvä apuväline muistisairaan turvaksi ja omaisten tueksi. Näistä kerromme myöhemmin keväällä lisää.   

                      

Kokenut asiantuntija palveluksessasi
PPO-verkkokauppaa ylläpitää suomalainen PPO-Elektroniikka Oy. Yrityksemme vahvuutena on monipuolinen tekniikkavalikoima, kokenut henkilökunta ja vahva elektroniikkaosaaminen. Meillä on myös sähköurakointioikeudet (S2). PPO-Elektroniikka Oy on täysin suomalainen yritys.  

     ─ Kotitalouksien kannattaa miettiä turvallisuutta ja vahinkojen ennaltaehkäisyä. Suomessa sattuu noin sata korvattavaa vesivahinkoa päivässä ja murtovahinkoja saman verran. Tulipaloissa menehtyy noin sata ihmistä vuositasolla. Me haluamme tehdä turvatuotteiden ja turvallisuutta lisäävien hyvien valaisimien hankinnan kuluttajille helpoksi. Tarjoamme laatua ja palvelua - me annamme kasvot verkkokaupallemme, emme toimi vain nimettömän palautelomakkeen välityksellä. Meille voi ilman muuta soittaa ja kysyä mitä tahansa näihin tuotteisiin liittyvää asiaa, vakuuttaa toimitusjohtaja Timo Ohtonen.    
       ─ Voi käydä niinkin, että asiakas tarvitsee monipuolisemman palvelukokonaisuuden, joka rakennetaan
PPO-Elektroniikan ammattiratkaisujen avulla. Toivommekin nyt verkkokaupastamme palautetta, jotta voimme kehittää tuotevalikoimaa ja palvelua parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisätietoa:
Timo Ohtonen, toimitusjohtaja, PPO-Elektroniikka Oy, 0400 420 393
Kimmo Konttinen, tekninen asiantuntija, PPO-Elektroniikka Oy, 09 566 09215

 PS. Olemme mukana Taloyhtiö 2016 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 6.4.2016.
Tervetuloa tutustumaan infopisteeseemme i16!

Liitetiedostot

PPO-Elektroniikka Oy  - 35 vuotta turvatekniikkaa ja valvontaelektroniikkaa
Suunnittelemme, valmistamme, maahantuomme ja viemme vaativaa valvontaelektroniikkaa. Rakennamme yksilöllisiä turvateknisiä ratkaisuja. Yrityksellämme on Dun & Bradstreetin (D&B) korkein kansainvälinen luottoluokitus, Bisnoden myöntämä korkein AAA-luottoluokitus sekä Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Olemme myös Finnsecurity ry:n jäsen.
www.ppo-elektroniikka.fiwww.ppo-verkkokauppa.fi

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs