Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Koodaajasta kasvoi vuoden Menestyvä Johtaja -kilpailun voittaja

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Koodaajasta kasvoi vuoden Menestyvä Johtaja -kilpailun voittaja

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2015 klo 07:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Eatech Oy:n projektijohtaja Antti Kopponen valittiin vuoden 2014 Menestyväksi Johtajaksi henkilöstö- ja rekrytointipalveluita tarjoavan Assidu Finland Oy:n Menestyvä Johtaja -valinnassa. Tämän vuotisen valinnan ajankohtaisia teemoja olivat erilaisuuden johtaminen, innovaatiovastuu, johtajan vuorovaikutustaidot sekä vahva läsnäolo. Näissä voittaja Kopponen on vahvoilla ja erottuu muista.

Huikea kasvutarina johtajaksi

Valintaraati kiinnitti erityishuomiota Antti Kopposen huimaan kasvutarinaan. Kopponen on yksi Eatechin perustajajäsenistä ja aloitti yrityksessä koodaajana. Tällä hetkellä Kopponen toimii projektijohtajana 15 alaisen tiimille, mutta tilannetta on edeltänyt yrityksen nopea kasvu sekä uusiin, isompiin saappaisiin hyppääminen. Kasvun myötä vastuuta on täytynyt jakaa ja asioita tehdä eri tavalla kuin ennen. Virheistä ei Kopposen periaatteiden mukaan rankaista vaan niistä opitaan. Esimerkillään hän luo organisaatioonsa kannustavan ja positiivisen ilmapiirin.

Erilaisuuden johtaminen nostetaan valinnassa ajankohtaiseksi teemaksi. Johtajat kohtaavat arjessaan yhä useammin erilaisia kulttuureja, elämäntilanteita sekä eri uravaiheissa olevia työntekijöitä. Vuoden Menestyvältä Johtajalta erilaisuuden huomioiminen luonnistuu ja vaihtelevat elämäntilanteet otetaan arjessa huomioon. ”Antilla on johdettavaan eri sukupolvia, sillä hänellä on alaisinaan sekä iäkkäämpiä konkareita että nuoria vasta uransa alkuvaiheessa olevia opiskelijoita. Hän osaa hyödyntää tiiminsä erilaisuutta”, kerrotaan valitsijaraadin loppuraportissa.

Vahvasti läsnä arjessa

Kopponen saa alaisiltaan kiitosta vuorovaikutustaidoistaan ja kyvystään osata kuunnella: ”Hän on läsnä silloin kun tarvitaan, mutta osaa myös delegoida. Hän kohtelee alaisiaan reilusti.”

Kopposesta laaditun profiilin mukaan hän on johtajana keskusteleva ja hyvä ihmistuntija. Hän on aidosti kiinnostunut organisaationsa hyvinvoinnista ja siitä, pääsevätkö ihmiset käyttämään tehtävissään omaa potentiaalia ja osaamistaan. Samalla Kopponen on jämäkkä pomo, joka vaatii paljon myös itseltään. Läsnä oleva, hyvät vuorovaikutustaidot omaava johtaja pystyy saamaan parhaan suorituksen irti niin yksilötasolla kuin tiiminäkökulmasta hyödyntämällä erilaisuutta voimavarana. Johtajan taitoa olla läsnä arvioitiin tämän vuoden valinnassa erityisesti.

Menestyvä Johtaja 2014 -valinnassa palkitaan vuosittain menestyksekäs esimies ja keskijohdon edustaja, joka on merkittävästi edistänyt yrityksensä kilpailukykyä. Valinnan tarkoituksena on nostaa julkiseen keskusteluun henkilöstöjohtamisen taidot ja huomioida organisaation eri johtotasojen rooli strategian toimeenpanossa.

Lisätietoja valinnasta: http://www.assidu.fi/menestyva-johtaja/

Lisätietoja:

Katja Haikarainen
HR-konsultti
Assidu Finland Oy
katja.haikarainen(a)assidu.fi
+358 44 727 0504

Timo Tiainen
Konsultointiliiketoiminta
Assidu Finland Oy
timo.tiainen(a)assidu.fi
+358 50 525 0617

 

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs