Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kohtaa retkitohtori Vaasan Taiteiden Yössä 11.8.2016

Metsähallitus

Kohtaa retkitohtori Vaasan Taiteiden Yössä 11.8.2016

Tiedote.
Julkaistu: 09.08.2016 klo 10:15
Julkaisija: Metsähallitus

Metsähallituksen retkitohtori saapuu Vaasaan kirjoittamaan henkilökohtaisia retkireseptejä Merenkurkun saariston ja Vaasan lähiseudun luontokohteille Taiteiden yössä torstaina 11.8. klo 16 - 20 Museoraitin varrella Sisäsatamassa. Paikan tunnistaa Metsähallituksen maailmanperintöteltasta.  

Retkitohtorin pakeille kannattaa tulla, jos kärsii luonnottomuudesta, erilaisista vaivoista tai hektisestä elämästä. Retkitohtori kirjoittaa ilmaisia reseptejä luontoliikuntaan, jolla voi pitää itsensä kunnossa käymällä kymmenvuotiaalla Merenkurkun maailmanperintöalueella. Lääkkeeksi voidaan määrätä esimerkiksi melontaretki Merenkurkun saaristoon tai patikointia Öjenin luontopolulla ja rentoutumista majakoiden bongaamisen ohella. ”Hoitajilta” saa lisätietoja alueen käyntikohteista ja palveluista sekä tulevista maailmanperintöalueemme juhlavuoden tapahtumista.

Naapurissa järjestävät ohjelmaa maailmanperintöalueen kotiseutumuseot ja Merenkurkun luontokoululla on tehtäviä lapsille. Raippaluodon museoyhdistys esittelee vanhoja valokuvia ja karttoja Raippaluodosta sekä saariston tuoksuja purkissa.

Lisätietoja: 

• Kari Hallantie, Metsähallitus, puh. 040 562 5555

• Merenkurkun maailmanperintöalue www.luontoon.fi/merenkurkku

Liitetiedostot

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs