Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Karttakeskuksen uutuuskartasto kokoaa Pääkaupunkiseudun kaupunkikartat

Karttakeskus

Karttakeskuksen uutuuskartasto kokoaa Pääkaupunkiseudun kaupunkikartat

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2014 klo 07:30
Julkaisija: Karttakeskus

Uuteen Suur-Helsinki kaupunkikartastoon on koottu pääkaupunkiseudun tuoreet kaupunkikartat helppokäyttöiseen kartastoon. Kartasto kattaa Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisen ja Keravan alueet mittakaavassa 1:20 000.

Kartaston yleiskartan ja tarkkojen karttasivujen avulla on helppo suunnitella reitti tai saada yleissilmäys alueesta. Kierresidotun kartaston käyttäminen on helppoa myös autossa tai pyörällä liikkuessa.

Kartasto on suomen- ja ruotsinkielinen, ja siinä on yksityiskohtaisen tiestön ja nimistön lisäksi paljon kaupunkilaisia ja matkailijoita kiinnostavaa lisätietoa, kuten parkkihallit, huoltoasemat, hotellit ja taksiasemat.

Kaupunkikartasto korvaa aiemmin markkinoilla olleen Suur-Helsingin taitetun kaupunkikartan. Vanhaan karttaan verrattuna kartat ovat nyt entistä selkeämpiä ja tarkempia, sillä mittakaava on suurentunut. Lisäksi aluerajausta on hieman laajennettu, jotta mukaan on saatu myös mm. Suvisaaristo sekä Santahamina. Uutena teemana kartoilla esitetään nyt myös kauppakeskukset.

Kartastossa on suomen- ja ruotsinkielinen kadunnimihakemisto.

 

Suur-Helsinki kaupunkikartasto

  • 17 × 24,5 cm, pehmeäkantinen, wire-sidottu, 128 sivua

  • ISBN 978-952-266-275-0

  • Kirjastoluokka 42.33

  • Suositushinta 22,90 €

Kartastoja myyvät Karttakeskus (www.karttakauppa.fi) ja jälleenmyyjät, kuten hyvin varustetut kirjakaupat, huoltoasemat, tavaratalot ja maanmittaustoimistot.

 

Lisätietoa tuotteesta:

Aino Wuolijoki, tuotepäällikkö, Karttakeskus Oy, puh. 050 564 7684, aino.wuolijoki@karttakeskus.fi

www.karttakauppa.fi

Karttakeskus Oy

Karttakeskus Oy on Affecto Oyj:n kokonaan omistama, Suomen suurin ainoastaan paikkatietoratkaisuihin keskittyvä tietotekniikkatoimittaja. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 12,2 miljoonaa euroa, ja sillä on henkilöstöä noin 100. Karttakeskus tarjoaa digitaalisten navigointi- ja karttapalvelujen lisäksi asiakkailleen paikkatietokonsultointia, IT-ratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Karttakeskus on Suomen suurin karttojen kustantaja ja jakelija.

Lisätietoja: www.karttakeskus.fi, www.karttakauppa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs