Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kariston koululle Kouluruokadiplomi

Lahden kaupunki

Kariston koululle Kouluruokadiplomi

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2015 klo 08:19
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kariston koululle Kouluruokadiplomi

Kariston koululle on myönnetty Kouluruokadiplomi. Diplomi julkistetaan lapsille koulun sadun ja syysjuhlan päivänä pe 16.10. klo 8.45 – 9.30.

Diplomi on osoitus siitä, että koulussa huolehditaan kouluruokailulle asetettujen ravitsemus-, terveys- ja tapakasvatustavoitteiden toteutumisesta. Tavoitteena on kohottaa kouluruokailun arvostusta ja nostaa se näkyväksi osaksi koko koulun yhteistä toimintaa. Diplomi kertoo myös hyvästä yhteistyöstä. Diplomin kunniaksi lapset saavat jälkiruuaksi jätskit.

Kouluruokadiplomia haetaan vastaamalla kouluruokadiplomi.fi -sivuilla oleviin kysymyksiin. Koulun on täytettävä 45 diplomin edellyttämää kriteeriä. Lahdessa diplomia haetaan yhteistyössä koulun ja Lahden Aterian kanssa.

Tätä ennen kouluruokadiplomi on myönnetty viidelle lahtelaiselle peruskoululle vuonna 2013 eli Ahtialan, Liipola-Kaikuharjun, Mukkulan, Möysän ja Tiirismaan peruskouluille.

Valtakunnallisen kouluruokadiplomin projektipäällikkö Virpi Kulomaa kertoo, että tällä hetkellä Suomessa on haettu kaikkineen 199 kouluruokadiplomia. Vuonna 2016 on tulossa päiväkotiruokailun diplomi.

Lisätietoja Lahden kaupungin sivistystoimiala, Perusopetuspalvelut Kariston koulun rehtori Tiina Marttinen, puh. 044 7161085

Lahden Ateria,  ruokapalvelusuunnittelija Terhi Kylä-Sipilä, p. 050 539 1691.

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs