Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Karaten EM. Suomen naiset seitsemänneksi

Suomen Karateliitto Ry

Karaten EM. Suomen naiset seitsemänneksi

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2016 klo 19:48
Julkaisija: Suomen Karateliitto Ry

Karaten EM-kilpailut 5.-8.5.2016 Montpellier, Ranska.

Toinen kilpailupäivä 6.5.2016

Suomen naisten joukkue (Helena Kuusisto, Emma Aronen, Titta Keinänen ja Johanna Hyvärinen) kaatoi ensimmäisessä ottelussa Hollannin voitoin 1-0.Ratkaisevan voiton Suomelle toi Kuusisto pistein 1-0. Arosen ja Keinänen ottelivat molemmat 0-0 tasapelit.

Toisen kierroksen ottelussa Suomi voitti Slovenian 2-1. Aronen voitti ottelunsa 3-0. Kuusisto kärsi 2-5 tappion ja Keinänen otteli tasapelin 0-0. Voittojen ja pisteiden mennessä tasan jouduttiin ylimääräiseen otteluun jonka Suomen ottelijaksi valittu Aronen hoiti 3-0.

Seuraavana oli vuorossa ottelu lohkovoitosta eli ottelun voittaja pääsisi välierään. Suomea vastaan asettui Azerbaitjzan. Suomen aloittaja Kuusisto voitti ottelunsa 3-0. Toisena otellut Keinänen joutui taipumaan 0-4. Viimeisenä otellut Aronen oli pakko voiton edessä. Azeri oli kuitenkin parempi 0-1, joten Azerbatjzan meni välieriin voiton 2-1.

Azerbatjzan kaatoi välierässä Turkin ja meni finaaliin joten Suomelle avautui paikka keräilyihin. Vastaan tuli Venäjä joka oli voittanut ensimmäisessä keräilyottelussa Portugalin.

Venäjä oli keräilyottelussa parempi 2-0. Suomen ensimmäiselle ottelijalle Aroselle ensimmäisessä ottelussa 0-1 tappio ja Kuusistolle toisessa 1-2 tappio. Joten Venäjä meni pronssimatsiin Turkkia vastaan. Joten Suomen joukkueen lopullinen sijoitus on 7.

EM-kilpailut jatkuvat huomenna ja sunnuntaina mitaliotteluilla. Helena Kuusisto ottelee huomenna klo 13.00 (Suomen aikaan) naisten +68kg sarjan loppuottelussa.

 

  

Kaaviot ja tulokset:

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=76&ver_info_action=catmitlist#a_eventheadend

 

EM-kisojen viralliset nettisivut:

http://www.ffkarate.fr/eurokarate2016/?_rdr

 

Lisätietoa joukkueesta:

Anssi Kaltevo, urheilutoimenjohtaja

anssi.kaltevo@karateliitto.fi

050 314 1201 

 

 

Suomen karateliitto edustaa suomalaisia karateseuroja yli tyylisuuntarajojen. Liitossa on tällä hetkellä yli sata jäsenseuraa.

Karateliiton tarkoitus on "edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa."

Suomen karateliitto edustaa suomalaista karatea maailmanlaajuisissa karaten katto-organisaatioissa kuten Maailman karateliitto (WKF) ja Euroopan karateliitto (EKF).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs