Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kantolan tapahtumapuisto on nyt korkattu

Linnan Kehitys Oy

Kantolan tapahtumapuisto on nyt korkattu

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2015 klo 15:18
Julkaisija: Linnan Kehitys Oy

Kantolan tapahtumapuiston rakentaminen on edennyt alusta asti suunnitelmien mukaisesti. Luovutus tapahtui toukokuun lopussa ja nyt puiston toimivuus on päästy testaamaan, kun puiston kaikkien aikojen ensimmäiset tapahtumat ovat takana. Lauantaina vietetyissä Kantolan tupareissa arvioidaan käyneet iltapäivän ja illan aikana noin 5000 kävijää.

Lavalla esiintyi paikallisia bändejä ja yhdistyksiä. Tuparivieraat saivat myös kokeilla erilaisia aktiviteetteja ja tutustua hämeenlinnalaisten yhdistysten tarjontaan. Puistoaluetta täyttivät lukuisat piknikpeitteet, kun perheet ja tuttavaporukat kokoontuivat viettämään aurinkoista kesäpäivää.

Tapahtumapuistoa operoivan Linnan Kehityksen pisteellä sai jättää terveisensä, palautteensa ja toiveensa uudesta koko kaupungin puistosta. Eniten kaupunkilaiset toivoivat kaiken kokoisia konsertteja maailmantähdistä, konemusiikkiin ja Robinista lapsikuoroihin. Lisäksi kannatusta saivat koko perheelle suunnatut tapahtumat ja erilaiset liikuntatapahtumat. Ehdotuksissa mainittiin muiden muassa rekkafestarit, moottoripyörä- ja autonäyttelyt, puistokirppis, sirkusesitykset, ilotulitusnäytökset, ulkoilmaelokuvat, dinosauruspuisto ja lumisodan sm-kisat. Kehitysideoita tuli myös Kantolassa pysähtyvästä festarijunasta ja aidatusta koiratarhasta.

Linnan Kehityksen toimitusjohtaja Mervi Käki iloitsee tupareiden tunnelmasta ja saaduista palautteista. – Tuntuu, että hämeenlinnalaiset ottivat paikan heti omakseen. Kannustaisimmekin nyt kaikkia paikallisia tapahtumanjärjestäjiä ja yhdistyksiä rohkeasti hyödyntämään Kantolaa erilaisissa tapahtumissa. Hämeenlinnan ulkopuolella ollaan myös oltu kiinnostuneita puiston mahdollisuuksista ja useita alustavia varauksia tuleville kesille on jo tehty. Tapahtumanjärjestäjät vastaavat itse tapahtumatietojen julkaisusta, mutta uskomme, että jo alkusyksystä pääsemme tiedottamaan ensi vuoden tapahtumista.

Kantolan tapahtumapuisto toimii tapahtumien ulkopuolella kaikille avoimena virkistysalueena, jossa voi vapaasti viettää aikaa esimerkiksi pelaillen tai kesällä aurinkoa ottaen.

 

Lisätietoja

Linnan Kehitys Oy, Mervi Käki. puh. 040 742 4054, mervi.kaki@linnan.fi tai
Linnan Kehitys Oy, Jonna Piiroinen, puh. 050 318 0009 jonna.piiroinen@linnan.fi

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö. Tehtävänämme on lisätä Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua verotuloina sijoittuvien yritysten, tapahtumien ja uusien asukkaiden kautta. Tavoitteenamme on, että Hämeenlinna on kehittyvä, kasvava ja elinvoimainen kaupunki.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs