Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Joulun tähdet - Kynttiläkonsertissa mm. Edelmann, Kela ja Koivuniemi

HelsinkiMissio

Joulun tähdet - Kynttiläkonsertissa mm. Edelmann, Kela ja Koivuniemi

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2015 klo 14:58
Julkaisija: HelsinkiMissio

HelsinkiMission Kynttiläkonsertissa tiistaina 22.12. klo 21 Nelosella kerätään varoja lapsiperheiden, nuorten ja senioreiden yksinäisyyden vastaiseen työhön.

Suomalaisten suosikkiartistit antavat oman panoksensa yksinäisyyden vähentämiseen. Samuli Edelmann, Anssi Kela, Paula Koivuniemi, Lilli Paasikivi, Diandra, Mikko Leppilampi ja TriSis-trio esiintyvät palkkiotta konsertissa. Kapellimestarina Leri Leskinen, konsertin juontaa Mikko Leppilampi.

Konsertista saadut lahjoitukset käytetään ammattiauttajien palkkaamiseen sekä vapaaehtoisten auttajien kouluttamiseen.

Yksi konsertin artisteista, Anssi Kela, perustelee osallistumistaan näin: Yksinäisyys ja syrjäytyminen ovat isoja ongelmia. Liian monen kohtalona on olla yksin. Onneksi suomalaisista löytyy paljon vapaaehtoisia, jotka ovat valmiina kulkemaan rinnalla. Heidän kouluttamiseensa tarvitaan varoja. Tämä konsertti on yksi tapa kerätä varoja tärkeään työhön ja olla mukana auttamassa.

Konsertti Nelosella tiistaina 22. joulukuuta klo 21. Muut esitysajat 25.12. klo 12.35 ja 27.12. klo 14.15.

Lisätiedot:
HelsinkiMission markkinointipäällikkö Helena Hulkko, 050 5822 211, helena.hulkko@helsinkimissio.fi (tavoitettavissa 22.12. asti)

Konsertin tuottaja Mikko Leppilampi, mikko.leppilampi@me.com

Liitetiedostot

HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka toimii senioreiden, nuorten, lapsiperheiden ja erityisryhmien parissa. Järjestö haastaa kaikki suomalaiset toimimaan unohdettujen puolesta - yksinäisyyttä vastaan. Järjestö toimii noin 100 työntekijän ja 700 vapaaehtoisen voimin. Sen toimintaa rahoittavat yksityislahjoittajat, yritykset, säätiöt, Helsingin kaupunki sekä Raha-automaattiyhdistys.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs