Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Joulukuusiluvan voi ostaa kännykällä

Metsähallitus

Joulukuusiluvan voi ostaa kännykällä

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2015 klo 10:52
Julkaisija: Metsähallitus

Pohjoissuomalaiset  voivat hankkia joulukuusen helposti ja edullisesti valtion mailta. Joulukuusiluvan voi ostaa kännykällä.

Metsähallituksen palvelu on käytössä Lapin ja Pohjanmaa-Kainuun (entisen Oulun läänin) alueilla. Kuusenhakuluvan hinta on 4,97 euroa sekä lisäksi matkapuhelinmaksu.

Luvan voimassaolo alkaa heti tekstiviestin saavuttua ja se on voimassa yhden vuorokauden. Lupaa ei voi ostaa ennakkoon. Kännykkäluvan ajankohtaa ei voi myöskään muuttaa eikä sitä voi perua.

Lupa oikeuttaa hakemaan joulukuusen Metsähallituksen talouskäytössä olevasta metsästä tien varresta, enintään parikymmentä metriä tieltä. Joulukuusia ei saa hakea suojelu- tai retkeilyalueilta. Luvan ostajan on itse varmistettava, että kuusenhakualue on Metsähallituksen hallussa ja metsätalouskäytössä. Asian voi selvittää esimerkiksi Metsähallituksen retkikarttapalvelusta osoitteessa www.retkikartta.fi

Joulukuusiluvan voi ostaa numerosta 0606 05 61145. Lapissa lupia myydään myös Metsähallituksen asiakaspalvelupisteissä.

Tarkemmat ohjeet sekä tiedot asiakaspalvelupisteistä löytyvät Metsähallituksen nettisivuilta osoitteessa www.metsa.fi/joulukuusilupa

Lisätietoja:
Metsähallitus, Pohjanmaa-Kainuu, tiedottaja Merja Väisänen, p. 0400 295 490
Metsähallitus, Lappi, tiedottaja Juri Laurila, p. 040 138 5965

Metsähallitus-konserni on monialayritys, jonka liiketoiminta-alueita ovat metsätalous, maa-aineksen jalostus ja myynti, lomatontteihin painottuva kiinteistötoiminta, taimi- ja siementuotanto. Metsähallituksen julkisista hallintotehtävistä eli kansallispuistojen ja suojelualueiden hoidosta sekä erä- ja retkeilypalveluista vastaa luontopalvelut-yksikkö.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs