Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Jalkarannan ja Liipolan monitoimitaloissa avajaisjuhlia ja avoimia ovia

Lahden kaupunki

Jalkarannan ja Liipolan monitoimitaloissa avajaisjuhlia ja avoimia ovia

Tiedote.
Julkaistu: 30.11.2015 klo 14:48
Julkaisija: Lahden kaupunki

Jalkarannan monitoimitalo Jalossa avajaisjuhla ke 2.12. ja tapahtumia tällä ja ensi viikolla
- Avajaisissa juhlapuhujana lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila
 
Kutsu medialle: Tervetuloa Jalkarannan monitoimitalo Jalon avajaisiin ke 2.12.  Avajaisjuhla on kutsuvierasjuhla. Päivä alkaa tervehdysten vastaanotolla klo 8.30 ja varsinainen juhla alkaa 9.30. Avajaisjuhlassa saadaan seurata lasten esityksiä. Juhlapuheen tulee pitämään lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila ja kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta.  

Jalon lasten vanhemmille ja lapsille järjestetään omat avajaisjuhlat saman päivän iltana.

Jalkarannan kirjastossa järjestetään tiistaina 1.12. klo 18 Nukketeatteri Capellen esitys Mirja ja ihmekirjat. Esitys on suunnattu yli 3-vuotiaille ja kestoltaan noin 30 minuuttia. Torstaina 3.12. klo 13 kirjastossa soi lapsille Sibelius. Lahden sinfonian kahden viulistin satutunti kestää puolisen tuntia. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Kaikille avoimet ovet Jalossa järjestetään ti 8.12. klo 12- 18. Opastetut tutustumiskierrokset Jalossa alkavat aina tasatunnein, viimeinen kello 17.

__________________


Liipolan monitoimitalo Onnin avajaisviikkoa vietetään ma-pe 7.- 11.12.2015

Liipolan monitoimitalo Onnin avajaisviikolla tapahtuu seuraavaa:

ti 8.12.Onnin aulassa klo 18-19 nukketeatteri. Esitys on suunnattu yli 3-vuotiaille
ke 9.12. klo 9.30-10.30 Satutunti kirjastossa
ke 9.12. klo 12-14 Onnin avajaisjuhla kutsuvieraille ja median edustajille / Ohjemassa muun muassa Onnipullan ja Onnilaulun julkistaminen sekä Liipolan seniorien ja 4a -luokkalaisten tanssiesitys. Juhlapuheen pitää kirjailija Kalle Veirto. Kaupungin tervehdyksen tuo konsernipalvelujohtaja Mika Mäkinen.
klo 17-19.30 Koulun ja päiväkodin yhteinen kuusijuhla huoltajille ja lapsille yhteinen, kahvi- ja mehutarjoilu Onnipullan kera.
to 10.12. klo 12-15 Tuubakimalainen vierailee koulun salissa, kirjasto järjestää
pe 11.12. klo 13-16 Tervetuloa Onniin! – avoin avajaistapahtuma.
Järjestäjinä Liipolan kirjasto ja Liipolan asuinaluehanke. Ohjelmassa mm. Jumppatuokio asukkaille, Kakkua ja kahvia, Lasten studio Helmet -lapsikuoro ja Onnin toiminnan esittelyä: mm. Wellamo, Harjula, naistenjumppa, Mirja Lehtonen, Lähiöseura jne. Tapahtuman aikana on mahdollisuus tutustua Onnin tiloihin ohjatusti.
pe 11.12.2015 on Kid Action –ilta kohdennetusti koulun 1-4 luokkien oppilaille.

_ _ _ _

Sekä Jalon että Onnin avajaisjuhlissa ja avoimien ovien tutustumisissa toivotaan, että juhlaväki ja tutustujat kunnioittavat talojen ulkokengättömyyttä varautumalla sisäkengillä tai laittamalla suojat ulkokenkien päälle, joita löytyy naulakoilta. Salien lattiamateriaali ei kestä teräviä korkoja.
_ _ _ _

TALO-INFOT

Jalkarannan Monitoimitalo Jalossa toiminta käynnistyi syyskuun puolivälissä. Talossa toimivat Jalkarannan koulu, päiväkoti, alle kouluikäisten kerhotoiminta, kirjasto, oppilas- ja kouluterveydenhuoltopalvelut sekä Lahden Aterian palvelukeittiö. Liikuntatilat on mitoitettu koulun ja päiväkodin lisäksi palvelemaan myös alueen ja kaupungin asukkaiden käyttöä. Jalkarannan koulussa 1-6 luokkalaisia on 311. Jalkarannan päiväkodissa toimii kymmenen lapsiryhmää, lapsia 160.

Liipolan monitoimitalo Onnissa toiminta käynnistyi elokuussa. Talossa toimivat Liipolan koulu, päiväkoti ja  kirjasto sekä oppilas- ja kouluterveydenhuoltopalvelut, suun terveydenhuolto ja Lahden Aterian palvelukeittiö. Liikuntatilat on mitoitettu koulun ja päiväkodin lisäksi palvelemaan myös alueen ja kaupungin asukkaiden käyttöä.Liipolan koulun 1.-4. –luokilla oppilaita on 134 ja päiväkodissa lapsia on 160.

_ _ _ _

Lisätietoja
Lahden kaupungin sivistystoimiala, Perusopetuspalvelut  
Jalkarannan monitoimitalo Jalo
Jalkarannan koulun rehtori, toiminnanjohtaja Joni Luuri, puh. 050 398 5330
Liipolan monitoimitalo Onni
Liipolan koulun rehtori, toiminnanjohtaja Maritta Turunen, puh. 050 539 1687


Kuvat liitteenä
Lassi Häkkinen, Jalkarannan Jalossa lapset Aistihuone Fiiliksessä
Johanna Järvelä, Liipolan Onnissa Omassa kodissa –ikääntyneiden tapahtuma, Asuinalueen hanke

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs