Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Israel Galvánin Kuopion esitykset joudutaan perumaan – tilalle hurmaava ja huipputaidokas Les Ballets Trockadero de Monte Carlo!

Kuopio-Tahko Markkinointi

Israel Galvánin Kuopion esitykset joudutaan perumaan – tilalle hurmaava ja huipputaidokas Les Ballets Trockadero de Monte Carlo!

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2016 klo 09:59
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Flamencotähti Israel Galvánin Kuopion esitykset joudutaan perumaan tältä kesältä.

– Taiteilija on toipumassa polvivammasta. Emme voi olla varmoja, että hänen vaateliaan teoksensa esittäminen on mahdollista kesäkuussa Kuopiossa. Olemme Galvánin ja hänen tiiminsä kanssa päätyneet siihen, että perumme Kuopion vierailun, Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin toiminnanjohtaja Anna Pitkänen sanoo.

– Niin Galvánia kuin katsojiamme ajatellen on parempi, että teemme muutoksen ohjelmaan tässä vaiheessa, ja taiteilija saa riittävästi aikaa toipumiseen. Toivomme, että Israel Galván kuntoutuu mahdollisimman nopeasti ja näemme hänet tulevaisuudessa myös Kuopiossa.

Galvánin tilalle Kuopioon saapuu huipputaidokas ja hurmaava yhdysvaltalainen Les Ballets Trockadero de Monte Carlo, joka nähtiin Kuopiossa vuonna 2012. Tuolloin heidän vierailunsa villitsi Musiikkikeskuksen täyden salin kahtena peräkkäisenä iltana valtaviin suosionosoituksiin!

– Teimme tiedusteluja moneen suuntaan, ja on todella hienoa, että pystyimme näin tiukalla aikataululla saamaan Galvánin tilalle tällaisen maailmanluokan ryhmän, festivaalin taiteellinen johtaja Jorma Uotinen sanoo.

Vuonna 1974 perustetun Les Ballets Trockadero de Monte Carlon miesjäsenet tanssivat sekä miesten että naisten roolit vahvasti balettia parodioiden, teknisellä taituruudella. Ryhmä on esiintynyt muun muassa Bolshoi-teatterissa ja Lyonin biennaalissa.

Trocksit vierailee Kuopiossa ohjelmalla, jossa ovat mukana muun muassa Esmeraldan pas de six ja Don Quijote. Mukana ohjelmassa on myös ryhmän tavaramerkki, rakastettu Kuolevan joutsenen kohtaus.

Israel Galvánin esitykseen ostetut pääsyliput kelpaavat sellaisenaan Trocksien esitykseen.

Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa Galvánin esitykseen ostamasi lipun johonkin toiseen esitykseen, ota yhteys siihen myyntipisteeseen, josta olet ostanut lipun. Mikäli olet ostanut lipun internetin kautta, laita viesti osoitteeseen lippupiste@lippu.fi.

Les Ballets Trockadero de Monte Carlon ennakkokuvia medialle löytyy osoitteesta http://www.kuopiodancefestival.fi/fi/media/kirjautuminen

kt: media
salasana: 47kuopio

 

Lisätietoja:

Tiia Lappalainen

Tiedottaja, p. 040 733 2036

press@kuopiodancefestival.fi

 

Anna Pitkänen

Toiminnanjohtaja, p. 050 543 9267

anna.pitkanen@kuopiodancefestival.fi

 

Liitetiedostot

Kuva: Kuopio Tanssii ja Soi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs